cikliranje uh! pomoc |
Post Reply |
Author | |
mariustolius
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2015 at 03:45 |
pozdrav svima!
odlucio sam probati ciklirati uh u svrhu skidanja masnog tkiva a da ne izgubim misicnu masu.Samo nisam siguran kako to uciniti.Procitao sam kako je preporuka 2.75 grama uh po kg na umjerene dane a povecati za 125% na dane visokog i smanjiti za 75% na dane niskog unosa uh.Unos proteina i masti bi trebao biti isti za sve dane. -No to mi se cini kao previse uh.pogotov nakon sto sam citao kako neki ne unose uopce uh na dane niskog unosa.Pa bi molio za misljenje nekog tko ima iskustva s ovom dijetom. -Imam 82,83 kg,190 cm i zelim se rijesiti malo sala sa donjeg dijela trbuha.treniram 4 dana tj sa utezima i lagani kardio 3,4 puta tj.Zanima me koliko bi trebao unositi uh/p/m u danima visokog,umjerenog i niskog unosa uh,koliko bi dugo trebao biti na ovakoj dijeti i jel mozda bolja opcija ketogena dijeta?hvala |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |