Cikliranje UH-a |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
motivation....napisa sam ti...ovo ti je premalo UH.....aj napiši kad je ručak(uhr) a kad je trening(uhr)..
|
||
iznajmljujem sobnu biciklu
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rucak je u 12 h...a trening je obicno u 19:30 osim nedjeljom tad je u 13:00
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci ovoliko svaki dan unositi?mozda nisam dobro shvatila
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znači nekad imaš proteine prije treninga, nekad ne? Imaj uvijek. Ja bih bananu svela na 1 dnevno (nakon treninga), 2 uvrh glave, a za tih 20-40ak g uh pojačala mahunarke i neke dobre žitarice. UH-e jedi i poslije treninga, bar nekih 20-30g sa proteinima. U dane odmora si slobodno ubaci još koji uh i u ručak (bar neku voćku, mahunarke idealno) pa eventualno večeru ostavi bez. Međuobrok 1 voćka i ako hoćeš nešto orašastih. Premalo uh-a jedeš za toliko treninga...kakva keto, ne treba ti manje nego više....ali kvalitetnih. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok pa moguce je da se ja bojim unosit UH...od toga iskreno imam fobiju jer mislim da me to deblja...
promijenicu rezim...100 grama kad ne vjezbam 150 kad vjezbam i 200 svaki 4.dan... i ubacicu kvalitetnih UH vise... hvala na savjetima...
|
||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|
da jos jedna stvar...mislim da sam napravila veliku neravnotezu sa hormonima izbacivanjem UH...to sam shvatila nakon sto sam procitala mnogo postova sad mi je zao zbog toga ali eto potrudicu se to promijeniti
|
||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo danas jelovnika...
dorucak zobene+40 grama sljiva+30 grama oraha rucak: juha od brokule+ piletina 100 g sa tikvicama, brokulom i gljivama kuhana izmedju: 2 mandarine i banana orasi 30 grama+ljesnjaci 60 grama jogurt activia u koji sam umijesala maline oko 30 grama vecera: 5 bjelanjaka po mom izracunu je oko 120 g UH, 80 grama proteina i oko 120 grama masti..e sad mozda sma pretjerala s mastima i to je oko 1800 kcal otprilike... sta mislite za ovaj jelovnik? sutra planiram mahunarke jesti gym_girl jer vidim da ih obozavas
|
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako danas nisi trenirala UH je super 120g a kad treniraš 200 g 9 sati ....doručak: omlet sa gljivama(3 jaja)+feta integralnog kruha+cottage sir 100g+20g malina 12 sati...ručak je super:piletina 150g možeš i 200g+povrće+ 15 sati ....30 g badema 18 sati....sendvič: 2 fete integralnog kruha+100g nemasne šunke+50g namaz posni sir+par listova salate između 21 sati ...200 g posnog sira+30 g kikriki maslaca sa 1 malom jabučicom ovo ti je kad ne treniraš....150 gP 120Uh 50M TOTAL:1600 kcl.... ...sutra se opusti i jedi sve šta voliš i o ponedjeljka opet režim...ako ćeš me poslušat ...ako ne ..biti ćeš sve sporija i sporija PS:napiši kad treniraš šta jedeš.... |
||
|
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
...šta se tiče masti puno ti je....nekad kad bi radija definiciju...jedan dan bi samo rezervira za masti..samo su bili orašasti na repertoaru taj dan...
|
||
|
||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|
da skuzila sam da sam pretjerala kad mi je muka dosla ok sutra treniram pa cu nesto iskombinirat i napisati...
|
||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedino sto ne volim je posni uzasan mi je taj ukus... to bi radije zamijenila bjelanjcima
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cottage nije posni nego zrnati, a on je puno finiji. Ja bi radije smanjio masti negdje drugdje pa pojeo cijela jaja.
Hm, mislim da u ovom gore nema 120 g masti nego 85-90. |
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
[email protected]š šta sam ja napisa?!.....50g masti....napisano je
Edited by dena75 - 14 Prosinac 2014 at 08:22 |
||
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne ti, ona.
|
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
....slaba mi je detekcija izgleda..
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dena, čemu sir uz 3 jaja? :) Da podmiri računicu?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |