Closer - prijava za FIT in 90 days =)) |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me u vrlo kratkom obliku, prosli tjedan sam dobila novi kruzni trening i kad sam pocela ocekivala sam upale misica (ne samo jer je novi trening nego i novi utezi) ali zacudo se nije pojavio u ocekivanom obliku =// malo su me ramena zatezala i listovi ali zapravo - no big deal... morat chemo nesto drasticno napravit tek toliko da samu sebe bacim u malu komu i osjetim da se nesto radi s tim misicima =)) Za uskrsnje dane sam skiksala - naravno =) Ali svi smo, to uopce niti ne gledam kao kiksanje nego kao obavezno da se pojede koji bakin kolac ili cokoladni zeko... U medjuvremenu su centrimetri pali ali kilogrami bash i ne.... tek je i poceo cetvrti mjesec, josh ima punoo puno dana da se poradi na svemu =)) A ovo lijepo vrijeme stvarno samo mami van na rolanje, bicikl, setnje i slicno =)
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj se sada obazirati na kilograme.... samo ti nastavi...treniraj i jedi po planu...i za još 2mj ceš izgledati fenomenalno.....
|
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, i ja se nadam fenomenalnom =) a malo mi je smijesno sto me cure s faksa ispituju o prehrani i treninzima, pocelo je i njih malo grist sto se blizi ljeto =)
|
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Zadnjih deset dana zbrljavila sve i prehranu i treninge, u novi boj krecem.... s boljim vijestima u sljedecoj poruci
Edited by Closer |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema veze.. sad nastavi ko da nije ništa bilo..
drž se , ne daj se |
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
ne dam se, bash sam pisala gym_girl kako mi se strgala vaga i pokazuje svima š0kg manje nego sto treba, i cim sam vidjela tu manju brojku odmah sam pomislila - e, to zelim, idemo sad sve snage opet u to ulozit da tamo i stignem =)
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma bez brige, svi mi variramo sa pridržavanjem oko svega.
To je potpuno normalno. Samo nastavi dalje! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Di si Closer...jesi živa...nije te za cut....
|
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Cuje me gym_girl =) nisam cetiri od sedam dana u tjednu uopce doma pa kad i jesam zadrzavam se samo na najvaznijem... uostalom, natjecanje je prakticki pri kraju tako da... nece biti niti vise puno toga za pisati =)
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
pa šta kao je natjecanje pri kraju.....?????
cula sam ja da ti malo zabušavaš....pa da te malo pokrenemo ;) |
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
natjecanje je pri kraju znaci da cete vidjet rezultate i sve sto treba, vec za tjedan dana ako se ne varam pa ne vidim smisao u golemom raspisivanju istih stvari danas, a ja "zabusavam" tako da sam skinula kilograme i zadrzala se na skinutoj tezini neko vrijeme, ako je to zabusavanje - nazovi to tako, ja to vidim kao uspijeh...
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
vidim da je netko malo ljut..... nisam mislila ništa loše.... ali ti si to ocito doživjela kao napad....žao mi je šta je tako no...... nisam tražila nikakvo golemo raspisivanje.... samo sam pitala kako si i jesi li sa nama... no whatever... |
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
sorry, netko je u pms-u, mozda bi trebala do ispovjedaonce
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Closer, kada bi nam mogla postaviti svoje nove slike?
Nove slike bi trebala postaviti u ovu temu. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Nove mjere:
Visina: š62 cm (jednako) Tezina: 74 kg (-7) Struk: 8š cm (-8) Noga: 68 cm (-3) Bokovi: š08 cm (-8) Ruka: 30 cm (-2) Prsa: š02 cm (-8) Edit: tek sad skuzih sve ove osmice, barem jednolicno skidam centimetre =)) Uploaded with ImageShack.us Edited by Closer |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pa bas super,evo prvih slika
Mislim da su ti ove slike dovoljna motivacija da NE odustajes,da guras dalje,do svog konacnog cilja. Cestitam od srca na postignutom!!! |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |