Closer - prijava za FIT in 90 days =)) |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napredak je ocit, samo tako nastavi , ali nemoj se predugo zadržavati na kilaži
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaista se vidi razlika, bravo Closer!
|
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo! keep up the good work lady
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wohoo ide to!!! Bravo!!!!!!!!!!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
super....samo tako nastavi....svaka cast.....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi put kad sam vidjela slike, negdje prije mjesec i po, nisam mogla doc k sebi par minuta kolika je bila razlika u strukicu Vjerujem da se Closer sjeca mog oduševljenja, i stvarno je bilo iskreno Vjerujem da je ovo natjecanje, kako god završilo, jedna ogromna stepenica za Closer i nadam se da ce se put prema gore (ili dolje, ovisi kako gledamo, sa strane vage ili.. ) nastaviti sve dok se ne ispuni vizija....a tu tvoju viziju Closer (znaš onu, kad te pekarska kriza ulovi ) još uvijek cuvam u pm-u, nadam se da i ti, ali u mislima Svaka cast, i na trudu i na rezultatima, sve si to postigla sama i pljesak za to |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
BRAVO
Koji napredak u strukicu Samo naprijed |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, bravo... samo nastavi tako.... lijepo se vidi napredak nadam se da si i sama zadovoljna i da ce te te to motivirat dalje ... pa makar u jednu zdravu rutinu i polako s vremenom do cilja kojeg zelis postic... svaka cast :)
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme Closer kakva razlika u trbuhu!!! bravo!!! stvarno mi je drago da si tako napredovala, samo tako nastavi!!!
|
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Gym_g, mislim da vech i sama znash da ta jedna ogromna stepenica ne ostaje sama, ja se pridruzujem ekipi koja za tri mjeseca opet stavlja fotke =)) ja skacem dalje =) Puno ti hvala na lijepim rijecima, ali nisam ovo postigla sama nego s tobom, tvojom podrskom, treninzima, prehranom... Po mome je puno lakse dignut se iz stolice nego biti ona osoba koja druge motivira da se pokrenu, tako da saljem tebi i ostalim trenerima
Ostalima zahvaljujem na cestitkama, idem sad i ja radit krug i hvalit sve i svakog jer sam vidjela odlicne fotografije i rezultate |
|
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow, na tvojim slikama se bas vidi razlika, ja onda prema svojim
nisam napravila nikakav pomak :) samo tako nastavi :)) |
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja figurica!Bravo i samo naprijed..
|
|
bobox
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno closer!!bravo!! vidi se super razlika,radis dobar posao,samo tako nastavi...
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno Closer, stvarno vidi se razlika i zato sad zapni još jace da panemo na dupe kad nam š.9 postaviš slike
Samo naprije Closer |
|
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, stvarno cu se potrudit da vas srusim sa stolica
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |