Closer - prijava za FIT in 90 days =)) |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | |
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napredak je ocit, samo tako nastavi
![]() ![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Zaista se vidi razlika, bravo Closer!
![]() |
|
![]() |
|
Closer ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
bravo! keep up the good work lady
![]() |
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Wohoo ide to!!! Bravo!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
super....samo tako nastavi....svaka cast.....
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Prvi put kad sam vidjela slike, negdje prije mjesec i po, nisam mogla doc k sebi par minuta kolika je bila razlika u strukicu Svaka cast, i na trudu i na rezultatima, sve si to postigla sama i pljesak za to |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Galadriel ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
BRAVO
![]() ![]() ![]() Koji napredak u strukicu ![]() Samo naprijed ![]() |
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
ajme Closer kakva razlika u trbuhu!!! bravo!!! stvarno mi je drago da si tako napredovala, samo tako nastavi!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Closer ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Gym_g, mislim da vech i sama znash da ta jedna ogromna stepenica ne ostaje sama, ja se pridruzujem ekipi koja za tri mjeseca opet stavlja fotke =)) ja skacem dalje =) Puno ti hvala na lijepim rijecima, ali nisam ovo postigla sama nego s tobom, tvojom podrskom, treninzima, prehranom... Po mome je puno lakse dignut se iz stolice nego biti ona osoba koja druge motivira da se pokrenu, tako da saljem tebi i ostalim trenerima
![]() ![]() ![]() ![]() Ostalima zahvaljujem na cestitkama, idem sad i ja radit krug i hvalit sve i svakog jer sam vidjela odlicne fotografije i rezultate ![]() |
|
![]() |
|
andrea ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Wow, na tvojim slikama se bas vidi razlika, ja onda prema svojim
nisam napravila nikakav pomak :) samo tako nastavi :)) |
|
![]() |
|
martyL ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Koja figurica!Bravo i samo naprijed..
|
|
![]() |
|
bobox ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
odlicno closer!!bravo!!
![]() |
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Odlicno Closer, stvarno vidi se razlika i zato sad zapni još jace da panemo na dupe kad nam š.9 postaviš slike
![]() Samo naprije Closer ![]() |
|
![]() |
|
Haha, stvarno cu se potrudit da vas srusim sa stolica
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |