Cššš;nly - 90 d.t. (no pain no gain) :) |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
Conly ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Veljaca 2010 at 13:50 |
Helou, helou
![]() Uletjeh evo na ovaj forum, i u "cijelu tu pricu", nedavno, prije kojih 5 mjeseci. Otkad znam za sebe, uvijek sam bila za te neke, kako kažu rekreativne aktivnosti - rukomet, košarka - you name it! ![]() ![]() A onda opet, krenula u teretanu, pa malo stala, nikad zapravo neke prave motivacije... U toj prici sam se i na neko vrijeme srozala sa svojih 58 na 53 kile, pa po hitnoj intervenciji mojih ukucana ![]() ![]() Sad sam nabila neke kile, pa bi eto to malo definirala. Ovih X mjeseci redovno posjecujem teretanu (5 puta tjedno), nabila sam neku formu, polako se krenuli nazirati mišici ![]() ![]() Ovoga da...tko ce mi biti mentor? ![]() Tehnicki podatci ![]() Dob: 22 Visina: š73 cm Težina: 59 kg Struk: 7š cm Prsa: 97 cm Ruke: 26 cm Noge: 49 cm *slicke ubacujem malo kasnije - ovo je da na neki nacin rezerviram svoje "mjesto pod suncem" ![]() Edited by Conly |
|
![]() |
|
Conly ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() (za prvu ruku...dok ne unajmim nekoga za photoshooting ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
sta nisi rekla ja volin slikat
![]() |
|
![]() |
|
Ma, nisam rekla iz jednostavnog razloga: ne želim te opterecivati
![]() Nego, malo sam razmišljala, pa ako su Gym_girl ili Theia na raspolaganju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
dobra ![]() Edited by zmaj |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Fotografija na žalost ne važi, opisano je kako se treba fotografirati
![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
ne važi ali neka ostane... tako si Ily mislio....
![]() |
|
![]() |
|
Znam da ne važi - ovo je za prvu ruku - kao što rekoh
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Taman posla da ju maknem pa me ostali decki nasilno uklone sa vlasti ![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Hehe, samo se Ily igraj s nama neceš dobro proci
![]() ![]() Conly nas dvojica se samo malo šalimo...., usput nudimo pomoc oko slikanja ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() (na koso? ![]() ![]() *vaga mi je trenutno u disfunkciji...valjda može proci i bez slike s doticnom ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Cure trenerice javite se. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Conly, imamo slicnu građu, zato si mi i zanimljiva...hmmmmm
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Conly,
Gym_girl te odabrala kao svog kandidata kojeg ce voditi kroz natjecanje. cestitam ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |