Compex Mi Fitness |
Post Reply ![]() |
Author | ||
biljana_v ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 21 Sijecanj 2010 at 16:12 |
|
Molim vas ako neko zna da mi kaze gdje se moze kupiti sprava COMPEX MI FITNESS,i koliko kosta?
![]() mozete me kontaktirati na E-mail adresu [email protected] ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biljana, jel to ovo? Google tako kaže.. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
biljana_v ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 8 |
|
jeste Zoki
![]() |
||
![]() |
||
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
|
Ne znam što je to ali 70-e to žele nazad
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Mooooliim, vas dobre ljudee da pomognuu,...mora da ste negdje culi nesto o tome...
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Moram vidjeti danas...mi to narucujemo...od jedne firme...sam sad napamet ne znam koja je....;)
A ako smijem pitati...šta ce ti to? Neka ozljeda? |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Vidim da vani košta oko 500 eura, bojim se pitati koliko kod nas
![]() Regular Price: $699.99 Special Price: $429.99 Inace ga reklamiraju kao da pomaže i u treningu mišica i oporavku ![]() Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
pa mi ga koristimo u terapiji i pomaže kad je neki mišic slabiji u odnosu na drugu stranu...uz vježbanje....;)
Ili ako neki od sportaša ima poštedni režim zbog ozljede je ovo ko mali sos.....i dođu neke na tretman za mršavljenje...pa onda im to staviš na trbuh....(psihološki aspekt više...;) |
||
![]() |
||
|
pozdrav! ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
to je nesto slicno TENS uredjaju protiv boli za elektostimulaciju misica ima himed takve stvari osobno san vidija model 8050 i cini mi se ok stvar evo link pa pogledaj
tens |
||
![]() |
||
|
Ipak sam zakljucila da je ovo sprava samo marketing,pa je necu kupovati.
Nmea nista bez teretane. ![]() Hvala na pomoci.. |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
charlesthesnake ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
|
Pozdrav!
Znate li nekog da moze iznajmit/posudit Compex? Treba mi zaista hitno zbog rehabilitacije noge :) Molim Vas, javite na mail: [email protected] , ili na broj 095 / 84 95 202. Hvala, Karlo Mijic |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |