cooperw |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uploaded with ImageShack.us |
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Izmjeri list.. meni je recimo na 84-85 kg, list 39.. manje od bicepsa i vrata..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha zabilježeno |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma neznam koliki trebaju bit, al meni izgledaju baš lipo oblikovani |
|||
Stay focused. |
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
A nisam ja neki pozer hahah..... |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
.
Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
iiii, drže ti ih na zadnjoj polici skroz dolje desno tako da ljudi pokupuju prvo one "zdrave" i fine kao bez šecera wholegrain žitarice koje su samo marketinška fora |
|||
LiveStrong
|
|||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha, nadam se da su svi veliki konzum centri replika jedni drugih
jer ciljam na 'dolje desno' ali na toj najdonjoj polici, samo malo više lijevo, su te zobene od šš-š2 kn, |
|||
Stay focused. |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da znam na koje misliš, jedan domaci proizvoðac, nešto sa rozim slovima ili zelenim.. BIO piše??? |
|||
LiveStrong
|
|||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam sigurna, jednom sam ih na brzinu snimila mislim da jest nešto BIO evo ih moguce da nije kila Edited by Mini me |
|||
Stay focused. |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Te nisam probavala, flockenke su moja prva i jedina zobena ljubav
|
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pih Zika, sve najskuplje kupuješ! Pa imate zuobenih u konzumu i lidlu za 6 kn pola kg, u kauflandu su 5 kn al ne valjaju baš
|
|||
Rije¹eno na PM.
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ono, ja sam osoba koja nikad ne ce naletit na rasprodaje, kad se nešto gratis dobije, kad tako u ducanu nešto par kuna pojeftini. Jednostavno, vec sam se pomirila s tim. A i imam ti neki kompleks u glavi Q=CV/P, tako da najcešce idem na ovu višu varijantu, pa možda da i je nešto jefitnije najvjerojatnije ne cu primjetit! |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ja sam onda sve suprotno, uvijek naletim na nešto jeftino A zobene su mi sve iste skoro, ove iz lidla za 5-6 kn su mi super i nema šanse da dam š0-šš kn za pol kile zobenih
|
|||
Rije¹eno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |