Crazy - prijava |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde da ispobamo ovako... jedna stara, jedna nova, pa da se moze kao malo uporedit... nije mogla frendica doc, tako da sam sama islikala, tako da nisu bas iste slicice... http://img12.imageshack.us/img12/7236/dsc0313ka.th.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2205/dsc0346uh.th.jpg http://img32.imageshack.us/img32/3151/dsc0316c.th.jpg http://img337.imageshack.us/img337/4885/dsc0348bv.th.jpg http://img88.imageshack.us/img88/7328/dsc0318j.th.jpg http://img688.imageshack.us/img688/6334/dsc0352pf.th.jpg |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam zašto su ti fotke tako sitneeeeeeee...
probaj preko www.tinypic.com i onda odabereš link IMG Code for Forums & Message Boards pa samo kopiraš ovdje...
Edited by Slavonka23 - 17 Svibanj 2012 at 11:33 |
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma najlakše je ono što je GOSPODIN B. napisao, bar meni, pa pokušaj ;) Imaš 3 klika ;)
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, malo frka s fotkicama i meni, ne vidim, neke su forbidden...
Uglavnom, tek je prošlo 2 tjedna, nemaš razloga ne biti zadovoljna, pocela si tek trenirati, samo sama zapni i to je to! Držim ti fige |
|
LiveStrong
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
treneru zmaju, može par rijeci?
Crazy, ne vide se nove fotkice opet Edited by Gym_girl - 18 Svibanj 2012 at 01:12 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
skuzaj,jucer san samo napisa da zabranjujemo alkohol..haha..ugl.njenom prehranom i treninzima san jako zadovoljan jer se trudi to sve odradit i ide to,imala je strasne upale misica pa ocito se pokrenilo nesto u tijelu..danas je malo kolino bolilo pa nije mogla odradit donji dio tjela nego samo gornji,ali nema veze bolje i tako nego napravit neku tesku ozljedu,iako je njoj bas na nogama nekako najkriticnije misto di se skuplja,na vagi i centimetrima to lagano ide,i ja bi volija da je vise,ali bolje i da je u minus bilo kakav nego u plus ili da stagnira...malo bi volija da smanji alkohol baren na 1 tjedno ali eto sta je tu je,nije da je alkoholicarka nego samo se krece dosta u drustvu pa casica tu i tamo :) moran priznat da sta se tice komunikacije svaki dan dobijen izvjesce od nje i u tome nema nikakvih problema,krenit ce to na jos bolje sta se tice kg i cm nesumnjan ali eto triba bit uporan..uh smo od jucer jos malo smanjili i za sada idemo tako,ocemo li sta minjat ovisi o rezultatima kakvi budi,iako mislin da je za sada to dobro...uvodimo i jos kardia odnosno nakon 3 treninga utega i jos ekstra HIIT 1 dan,eto toliko za sada
|
|
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
bas sam happy sto radim sa zmajem! iako je pretrpan poslom, uvijek nadje par minuta da mi odgovori na pitanja, da mi da savete i da mi priprijeti kad to treba od prije par dana vise nemam nikakve upale, i fenomenalno se osijecam, u odlicnoj sam formi!!! danas sam prvi put radila hiit, i mrzela ceo svijet, zmaj mi je tada posta velika azdaha, bas sam ga mrzela i psovala tokom tih 20minuta... a onda sam ga dizala u nebo poslije treninga super se osijecam i svakim danom sam zadovoljnija treninzima, bas mi prijajui!!! hvala zmaju na strpljenju i savjetima! i hvala svima vama na podrsci!!! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehhe ma ok zmaju, sad ste mi svi rješeni, odnosno još cekamo Phoenixa da uhvati malo vremena pa idemo dalje
Super ekipa, drago mi je da se i vi slažete i da sve ide po planu - za 2 mjeseca vas necemo ni prepoznat kako ste krenuli Crazy, vidi malo ako možeš sredit te slicice da ih prikacimo tu, može? Bar preko neceg drugog ako neda tu... Edited by Gym_girl - 19 Svibanj 2012 at 01:47 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema upala...nije to dobro,povecavaj tezine odma!!!! ;) ugl.ako ti postane tezine te dizat lakse nego sta bi tribalo,onda sve povecas za koji kil i tako dizes,ocu upale
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cura je kao i svi mi mislila da ce uživati vjezžbajuci
|
|
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
3 tjedna vec prosla... bas mi brzo proslo!
Pretrpana sam poslom, zato se slabo javljam ovih dana, ali evo da napravim osvrt. Navikla sam se na ovu prehranu (5/6 obroka dnevno, puno P, mjerim UH... sve kako zmaj kaze :)), pocela sam i da uzivam trenirajuci! Nemam vise one strasne upale, sto ne znaci da ne boli (cisto da zmaj zna ). Osjetim da imam vise energije i snage... Sjecam se da sam prvog dana jedva uradila one iskorake i cucnjeve (cak mislim da nisam uspjela sve serije do kraja, ne sjecam se tocno, narednih dana nisam mogla hodati), a sada ih radim bez problema... cak sam i povjecala broj Evo vec 10 dana kako uopste ne pijem alkohol! To je stvarno veliki pomak za mene ZNaci super se fizicki osjecam, ali nevidim nikakav bitan napredak... Vidim da su se ruke ucvrstile... struk se malo suzio i to je to :(((( Vaga stoji, nikakva promena... Bas pizdim i skroz se lose osjecam oko toga... Ne brinite, necu odustati nikako! Gledam si u zrcalo i pricam da sam ja jaca od mojih masti prilepljenih po cijelom tijelu Mislila sam da ce sve ovo ici brze... Zmaj mi je promenio trening, pa cemo vidjeti kako to ide dalje! Ajde, danas je pocetak 4og tjedna, pa se nadamo i boljim rezultatima... I moram samo da dodam da je Zmaj uvijek free za savjet i komunikacija sa njim je superrrrrrr, i mnogo volim sto radimo skupa |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
vidit cemo kako ce sad ic,meni je isto zaj sta ne ide brze,ali mora ic sad ces se jos malo vise forsirat uz ove nove treninge,triba se trosit do kraja vidit cemo,valjda ce bit jos bolje
|
|
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
mjerenje... moram priznati da me je uzasan strah uhvatio pre stajanja na vagu... kile nisu bas mnogo otisle dolje, ali bitno da cm idu nanize, polako ali sigurno! i radim na tome da se vise nikada ne vrate! 69,2 kg -1,8kg... malo je malo za 4 tjedna Obimi: Prsa : 94 -3cm Ruka, leva : 29,5 -1cm desna : 29,5 -0,5 Struk (pupak) :
83 -5cm Bokovi : 99 -2cm Ispod guze: 105,5 -2cm Butine - leva : 63 -2cm desna : 63 -1cm Kolena - levo: 40,5 desno : 40,5 -0,5cm Slikice stizu tonight... islikala sam se, ali posto mi je kacenje komplikovano (a i prva 2 puta vise-manje nije uspjelo), nemam vrijemena sad pre posla time se bavit. Pokusacu pokaciti sve slike pponova, i one od pocetka... Sto se prehrane tice, tu sve ide ok. Svi su se na poslu navikli gledati svakodnevno moje kutijice sa hranom. Vise me niko nicim ni nenudi, znaju da necu nista uzet. Alkohol sam potpuno prestal pit (mislim da mi je to najteze palo ). Uspjela sam otic na 2 velika electro party, i pit vodu cijelu noc svi su mislili da sam uzela neke droge koje se ne smiju mjesat sa alkoholom Trening mi je zmaj promijenio, jedan dan upper, drugi dan lower body, treci dan hiit, i mnogo mi prija... Iako vec 4 tjedna vjezbam redovno, posle svakog novog treninga osjecam neke nove misice kako bole! Eto znaci, zadovoljna sto idu cm dolje, da jos i kile mogu malo brze da se tope, bilo bi idealno! Slikice posle posla tonight ;) Edited by Crazy06 - 30 Svibanj 2012 at 14:58 |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idu slike? Centimetri su super, samo nek je u minusu
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i slicica, valjda ce se sve vidjeti 01.05. 30.5.
Edited by Gym_girl - 01 Lipanj 2012 at 10:10 |
|
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
Jaooooo, zasto su ovako velike slike??? HELP
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |