Creatin pH-X |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
na proizvodima pise proizedeno u europskoj uniji za bio tech usa |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da se proizvodi u Mađarskoj, skupa sa Scitecom, nisam siguran |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jos jedno pitanje da ja sada naprimer prestanem koristit
ovaj Kreatin da li bi meni se smanjio obim ruke ramena i tako dalje..???Jer se za evo malo vreme povecao naprimer obim bicepsa za 2 cm? I dal je bolje uzimati i neke proteine uz ovo mislim na vjestacke ili je bolje š kg sira tokom dana i 0.5 Kg mesa tokom dana?? |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, kreatin navlaci vodu u mišice, znaci kad prestaneš uzimat kreatin, jedan dio vode ceš izmokrit tako da ce mišic izgubit malo na volumenu.
Joj,joj, protein je protein, i nisu ti to vještacki proteini, whey protein je isti kao i onaj iz mesa, iz ribe etc., dobiven je raznim filtracijama, iz sirutke. Jedi meso,ribu,jaja,sir tokom dana i whey nakon treninga s dex., nema tu nekog mudrovanja |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok posto jos nisam kupio taj Whey protein...pa me zanima
dal je bolje da uzmem njega ili neke aminokiseline??? |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma uzmi whey |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš mi objasniti? p.s nemoj mi samo o polugama |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kak neznaš to, kreatin se iz probavnog trakta preko krvi dostavlja u mišic i navlaci na sebe vodu. Mislim da šg kreatina navuce na sebe nekih 50-ak g vode, nisam siguran |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Post Options
Thanks(0)
|
|
E ovako jos jedno pitanje mozda smaram ali zelim biti
upoznat Da li dugotrajno uzimanje kreatina ima neke posledice??? Ako ima kakve su to posledice? I naprimer ako bi se postepeno prekidalo s kreatinom naprimer smanjujes dozu svakih 5 dana dal bi bio veliki gubitak na volumenu misica ili kada odjednom prestanes bi bio veci gubitak??? Edited by Bane |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema nikakvih posljedica, samo ako imaš neku bolest koja je povezana s bubrezima onda bi trebao izbjegavat dodatne kolicine kreatina. Ako si zdrav, možeš ga pit bez brige.
Ma gle, nemaš što smanjivat doze, uzimaj 5g u pwm-u. Toliko ti tijelo može iskoristit kreatina, vece doze ti ne trebaju i ne treba ti ono punjenje kreatinom. Evo, npr ja, uzimao sam kreatin i nisam niš osjetio, vjerovatno nisam responder na kreatin. Kako ceš ti odreagirat na kreatin to ti ja neznam, to ceš znat samo ti |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali zanima me kada bih hteo da prekinem s koriscenjem
kreatina dal postepeno ili odjednom |
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
j***m ti, uzeo bih si kreatin, ali je fakat glupo to sto misic "ispari" kad stanes uzimat... Ovaj Creatine etyl ester o kojem ste pricali, jel on manje gubi na opsegu? I dali je uopce uzimati kreatin zdravo?
|
||
Bane
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma mene zanima isto dal misic opadne ako postepeno
prestajes da koristis. Kreatin radi sto jest jest.A dal je zdrav pa i to jeste jer tjelo i samo proizvodi kreatin ocu reci unosis ga hranom a ovako samo dodatno da dobijes vise snage i energije. Ja sam uzeo ovaj kreatin pH-X BioTech znam da svi kazu da nije nesto ovaj prizivodjac ali meni ovaj kreatin odgovara |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nece ti isparit mišici. Malo ce izgubit na volumenu, malo. Tak da nema potrebe za brigom A kad bi kreatin bio loš onda bi bilo loše i crveno meso i riba jer ga ima dosta i u tim namirnicama |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Bane
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jos me jedno zanima dal se od kreatina deblja????
jer sam ja pa skoro nabacio 6 kg od kada pijem kreatin??? Ali malo i vise jedem jer se istrosim treninzima??? |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
A zašto se nisi malo informirao o kreatinu neg sam postavljaš hrpu pitanja, na sva ova pitanja si mogao nac odgovore u roku 5 minuta Evo riješit cu te muka, ne deblja se od kreatina i tih 6 kg je vecinom voda |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |