Creatin pH-X |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pa znaci da prestanem koristiti kreatin izgubio bih te
kilograme??? A pa za sto vi postojite nego da vas mi ispitujemo??? I da vam dosadjujemo |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek ostane jedan dio dobivenoga ako je prehrana kvalitetna..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pa trudim se da naguram svaki dan oko š60g proteina...
Jedem sve...mada sam prestao brzu hranu da jedem.. |
|
sasa89sasa
Cita FAQ Joined: 17 Travanj 2011 Location: Kuwait Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
improvise adapt overcome
I train till im done! |
|
marinzgr
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poz
imam jedno pitnjce,frend tvrdi da nema uspjeha u vrhunskom sportu bez kreatina,u nasem slucaju radi se o nogometu,pa me zanima sta vi malo obuceniji mislite o tome??? Sorry ako je glupo pitanje ali me jako kopka sad taj kreatin.. :) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima uspjeha, kako nebi bilo. ;) Kreatin je samo suplement, tj. dodatak prehrani, a bez njih možeš ;)
|
|
jasko
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pomalo mi se cini glupo toliko raspravljati o kreatinu, i o punjenju i ostalim varijantama. Samo zelim reci da sam pio i monohidrat i phx, i ovaj drugi je š00 puta bolji, jer ne trazi vodu, a oni koji se prave ludi pa ne citaju sta sadrzi mogu reci glupost kao sto je ta da potrazuje tekucinu. ljudi od phxa nema vodene mase, nego cisto suho misicno tkivo koje raste i naravno ostaje za razliku od monohidrata....i naravno nije uopste puno skuplji, nekih 20kn ili ti 4-5 km, tako da je to odlicno...toliko od mene. samo jos zelim reci da phx mnogo hvale ljudi, pa ga i ja samo mogu pohvaliti...pozz
|
|
hrki91
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej ljudi...nema i ima veze moje pitanje sa kreatinom...ubito sve o kreatinu znam...i o whey...ali me muci...vecina gainera u sebi sadrzi kreatin...i nigdje ne pise...dali je potrebna pauza od uzimanja gainera...jer on sadrzi kratin...iako u malim kolicinama...zanima me dali djeluje isto kao kad pijes sam kreatin...nadam se brzom odgovoru
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz! Evo baš sam si prije 4 dana uzeto Ph-X, piše da svaka kapsula sadrži 1,5g kreatina, a preporucuju dnevnu dozu 6 kapsula, što je vec 9g kreatina dnevno, nije li to možda malo previše za svakodnevno uzimanje...? :-/ Nakon kojeg vremena si osijetio promijene u snazi ... ? |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |