Creatine |
Post Reply |
Author | |
Gymup
Cita FAQ Joined: 10 Listopad 2016 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2016 at 17:51 |
Mala pomoć...
Pošto sam prije uzimao Weiderov Pure Creatin, faza punjenja je bila 5 dana, faza održavanja 6-8 tjedana, pauza nakon toga 4 tjedna. Dok za MyProtein Creatine Monohydrate nema nikakvih objašnjenja za punjenje i održavanje, te pauzu. Da li MPCM ima istu proceduru punjenja, održavanja i pauze kao i Weiderov Pure Creatine, ili ne!?! |
|
m_rijeka
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2016 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
pa ima svoju fazu punjenja, koju možeš i ne moraš odraditi. Evo direktno sa stranice: http://www.myprotein.hr/sports-nutrition/kreatin-monohidrat/10530050.html?affil=zanox&countrySelected=Y Početni stadij u trajanju od 5 dana - Novim korisnicima preporučuje se da prvo slijede početnu fazu u tajanju od 5 dana prilikom uzimanja kreatin monohidrata radi postizanja maksimalne učinkovitosti pri uporabi ovog proizvoda. Preporučuje se uzimati količinu od 5g (1 žličica) četiri puta dnevno u pravilnim vremenskim razmacima kako bi opskrbili mišiće sa kreatinom prije početka uporabe količine od standardnih 5g dnevnopreporučene dnevne doze. _____ Inače, i sama ga koristim, odličan je. Eventualno preporučujem i creapure kreatin. Nešto je bolja topivost :) |
|
pant3rica
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2016 Location: Rijeka Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dans je na Myprotein-u do 30% popusta na Kreatin i grickalice ako kome treba, isplati se uzeti :D najjeftinijji su kolko mi se čini.
|
|
ITFighter
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2016 Location: Rijeka Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ide narudžba :) Koristim ga već neko vrijeme i super je,a i taman mi proteina prifalilo pa nek se nađe
|
|
pant3rica
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2016 Location: Rijeka Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bože moj, danas vidim opet na str POPUST, ne želim ni gledati cijene jer ću sve pokupovati :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |