Crna cokolada |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
volin sve vrste cokolada i gorke i svakakve,samo ne kupujen ih cesto da ne dodjen u napast,ali eto to je nesto rijetko od junka sta bi ja poija
|
||
medena
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je super tamna cokolada s metvicom Lindt marke...gorka ali osvježavajuca...prije sam cokolade jela jednu dnevno..obožavam ih,ali zato i jesam buca,a sad se pocastim kad mi dođe želja jednom mjesecno...brijem da kad se uravnoteženo jede i nema se tolika potreba za slatkim..
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da.. te Lindt su izvrsne.. Jedna od boljih marki cokolada.. Oni su poznati po tim crnim cokoladama u raznim varijantama. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
proba zoki dobre al i skupe
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Našla sam jednu baš gorku u Kauflandu , 74% kakaa, ima ih više vrsta vocnih ovakvih onakvih al te sam probala i mogu cijelu smazat, ova je bez icega i stvarno nemoš cijelu pojest ( ja još nisam) , i jeftina je oko 7 kn mislim
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ako rijetko jedeš |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
nastojin sta manje radje ulozin u posni,piletinu i sl |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da.. te Lindt su izvrsne.. Jedna od boljih marki cokolada.. Oni su poznati po tim crnim cokoladama u raznim varijantama. a bas si morao staviti te slike.. damn.. bila sam u Zurichu u njihovom pogonu LINDT& SPRUNGLI... majko mila, na svakom kutu imaju cokolateriju , pralina milijun, dodjes unutra i prvo psujes sto si uopce usao, onda psujes jer ne znas sta odabrat od toliko cokolade, onda psujes na kasi jer si kupio 30 g cokolade za 50kuna/ š0 chf... i na kraju psujes jer ti tih 30 grama cokolade u ustima žalost u guzici radost... u svakom slucaju kupila sam tati sa 99% kakaa i bila mu je pre gorka, a meni cak i fina jer se uopce nije osjetio šecer , što mi je inace fuj kod tih crnih (zato radije mlijecne jedem, pa vec ako je crna onda radije da je samo gorka) |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo ja jednu kockicu sada.. to je sve za danas
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
opet ti s tom kockicom...
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jedna malena.. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |