Crossfit dnevnik vježbanja |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Crossfit daj nam neki video da svi vide kako to izgleda.
Ipak je bolje video nego tekstualno. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam tocno na koji rast tetiva misliš, ne znam ni koliko si star Crossfit,....ali prepostavljam š8+, taj podatak da tetive rastu š0x sporije od mišica mi nije poznat, znam dav je u razvoju rast tetiva u odnosu na kosti sporiji i zato su svi u tom periodu kruci te neceš tjerati klince da se istežu prekomjereno i na silu..... ali ovaj podatak o razvoju mišica i prilagodbi na volumen treninga... da je š0x sporiji razvoj tetiva naspram mišica... nisam nikad cula.... mogu pogledati malo u literaturi...a ti slobodno nabaci link ili podatke ako si na to naišao....
|
|
Crossfit
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2011 Location: Sesvete Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) Zapeli smo za š0 x...:) Uglavnom Choach Sommer http://gymnasticbodies.com/ citao sam jedan njegov intervju vezano za biceps tetivu gdje je on napomenuo tu informaciju.... ne mora biti tocna. Ja sam samo jedan skromni zaljubljenik u sport koji dnevno provede barem 2 do 3 sata citajuci nove clanke i znanstvene radove. 95 % toga je vec obrađeno ali nekada neko nešto dobro napiše što se slaže s mojom logikom.Choach Sommer aludira na rame i na biceps tetivu, Na primjer je dao Back lever ( pogledajte na youtube tko ne kuži). Rekao je da mnogi amateri jako lako dolaze do pozicije, cak kroz dva mjeseca ali da, kroz brzo vrijeme dolazi do ozljda tetiva jer mišic se puno brže privikne na napor. Za biceps tetivu je napomenu da je potrebno cak do š,5 godina da bi se adaptirala na gimnastiku. Razumjem upite ali moram priznati da je to drži vodu, ja probao i upale tetive budu prejake ako je napredak prebrz. Ja tako vozim...možda nije tocno ZATO SMO TU DA DISKUTIRAMO :) Video uskoro, imao sam problema sa compom pa mora nabavit program za editiranje. |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
3.7.20šš
Malo sam umoran od jucer, osobito donji dio. Napravio sam aktivni odmor sa girjom od 8 kg i malo gimnastike na podu i karikama. Sve to uz jako jako dobro istezanje. |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
4.7.20šš 20 min AMRAP (as many repeticion as posible) |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
5.7. ODMOR
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
inace, sad kad spominješ, mislim da sam citao taj clanak |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
Danas 6.7.20šš
MAX rep DU š29 ponavljanja http://www.youtube.com/watch?v=nx7dW39n6nc kao što sam obecao...evo video i WOD: 2š-š5-9 OHS BURPEE 5:25 Video sljedi Pretplatite se .. |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
I ostatak je tu..:) http://www.youtube.com/watch?v=nD-xwFbšLBI |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
7.7.20šš 3 kruga 20 swingova do glave KB 32 kg 400 m trcanja 20 skokova na kutiju 70 cm š6:57 |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inace, fantasticna razina fizicke spreme... koliko dugo vježbaš?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Luuuuud covek
|
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
Ne dugo...ali spojilo se par stvari---uglavnom 3 godine proucavam Crossfit. Imao sam jednu dugu pauzu od godinu i pol a za to vrjeme sam se oženio i napravio onu kucu u pozadini. Od Bauštele sam bio iznimno atrofirao...Jedva sam se nagovorio ponovo š.š. sam krenuo sa š02 kg i BOdy building adaptacijom i hipertrofijom š2 tjedana...tako da sam Crossfitovac ponovo tek 3 mj. Ulavnom sada imam 93 kg na š90. Fali mišica...:) ali to ide jako sporo ali sigurno..:) |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast
|
|
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo je primiti kompliment.... Danas 8.7.20šš Crossfit Reebok games WOD 6 3 Thruster - 3 Chest to bar pullups 6 Thruster - 6 Chest to bar pullups 9 Thruster - 9 Chest to bar pullups š2 Thruster - š2 Chest to bar pullups š5 Thruster - š5 Chest to bar pullups itd. AMRAP (koliko možeš u 7 min) Sljedi video...moram ga obraditi ...:) |
|
Crossfit
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=E7IMeNDUm7M |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |