cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
istina..to je slucaj kod mene...kad pokažu svoje pravo lice onda je vec kraj...vec se zaljubiš u njega i nije ti ga lako ostavit, bar u mom slucaju... |
||||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Bolje da oni ucine ono sto je dobro za tebe i to puno prije, nego kasnije Vodi se time da je sve onako kako je trebalo biti i da je to samo jedna od puno novih, boljih i ljepsih mogucnosti koje ti se otvaraju Bem ti koja recenica niti malo komplikovana Nadam se da kuzis sto je pjesnikinja zeljela reci |
||||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
kužim, kužim. i slažem se. ako ništa drugo, tako skupljaš dragocjeno iskustvo. i ostavljaš prostor onima kojima je stvarno stalo do tebe ili kojima ce tek stajati do tebe. |
||||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||||||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ovo je totalno istina, totalno..ne mora cak biti ni zgodan na prvu, dominantan alpha mužjak(namjerno sam napisala mužjak jer ovaj gore opis nas totalno vraca na životinjske korjene) ce prije privuci curu nego samozatajan, tih, povucen cak i zgodan decko... Zakon prirode, zakon jacega. |
||||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zato valjda glasne i energicne cure losije prolaze jer kako bi se inace ti alfa mžjaci snasli u klincu sa istom |
||||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
bez obzira na spol.. tajanstvenost igra veliku ulogu jer jednostavno intrigira! |
||||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
haha, vidim da voliš uletat u ženske teme Jesi razmišljao o tome da u nekom ženskom casopisu pišeš kolumnu iz muškog kuta |
||||||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
uff, manekenski baš ne šta ti je kemija! Jbt feromoni i sve, il kak se vec zove to , ali nevjerojatna je ta pojava ljubavi i zaljubljenosti kako ju se ne može kontrolirat... Jeste citali San Ivanjske noci (A Midsummer Night's Dream) od Shakespeara? Ovaj trci za njom, ona voli jednog drugog, taj drugi trecu...kod mene uvijek takva neka prica |
||||||
|
||||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
hehehehe, dobra ideja za dodatni izvor prihoda |
||||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Vidi se talent, probaj Ne šalim se |
||||||
|
||||||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
to valjda dolazi sa godinama |
||||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Hehehehe, znam da sam star, al ne bas tolko, al ocito jesam rekel sam, kriza srednjih godina Edited by The Phoenix |
||||||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
a koliko uopce imas godina?? nisi dama jel pa smijem pitati ili jesi dama?? hmmm |
||||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Nisam dama Imam 3š |
||||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Od ovakvih sam uvek bezala glavom bez obzira... A tek sto me neviraju te toplo-hladne igrice i ''nedodirljivost'' i misticnost... Ja sam prilicno direktnai nestrpljiva i ako vidim i pomislim da neko nije zainteresovan za mene ja bataljujem, momentalno! Ja volim ''glasne'' likove u smislu da volim one koji su saljivzdije u drustvu i koji uvek provaljuju nesto Edited by Morrighan |
||||||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |