cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||||||
marie_2 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
istina..to je slucaj kod mene...kad pokažu svoje pravo lice onda je vec kraj...vec se zaljubiš u njega i nije ti ga lako ostavit, bar u mom slucaju... ![]() |
||||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||||||
![]() |
||||||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|||||
Bolje da oni ucine ono sto je dobro za tebe i to puno prije, nego kasnije ![]() Vodi se time da je sve onako kako je trebalo biti i da je to samo jedna od puno novih, boljih i ljepsih mogucnosti koje ti se otvaraju ![]() Bem ti koja recenica ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da kuzis sto je pjesnikinja zeljela reci ![]() |
||||||
![]() |
||||||
marie_2 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
|||||
kužim, kužim. ![]() i slažem se. ![]() ![]() |
||||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||||||
![]() |
||||||
mystic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
|||||
Ovo je totalno istina, totalno..ne mora cak biti ni zgodan na prvu, dominantan alpha mužjak(namjerno sam napisala mužjak jer ovaj gore opis nas totalno vraca na životinjske korjene) ce prije privuci curu nego samozatajan, tih, povucen cak i zgodan decko... Zakon prirode, zakon jacega. |
||||||
![]() |
||||||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|||||
Zato valjda glasne i energicne cure losije prolaze jer kako bi se inace ti alfa mžjaci snasli u klincu sa istom ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|||||
![]() bez obzira na spol.. tajanstvenost igra veliku ulogu jer jednostavno intrigira! |
||||||
![]() |
||||||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haha, vidim da voliš uletat u ženske teme ![]() Jesi razmišljao o tome da u nekom ženskom casopisu pišeš kolumnu iz muškog kuta ![]() ![]() |
||||||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||||||
![]() |
||||||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|||||
![]() uff, manekenski baš ne ![]() šta ti je kemija! Jbt feromoni i sve, il kak se vec zove to ![]() ![]() Jeste citali San Ivanjske noci (A Midsummer Night's Dream) od Shakespeara? Ovaj trci za njom, ona voli jednog drugog, taj drugi trecu...kod mene uvijek takva neka prica ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||||
hehehehe, dobra ideja za dodatni izvor prihoda ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Vidi se talent, probaj ![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
to valjda dolazi sa godinama ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||||
Hehehehe, znam da sam star, al ne bas tolko, al ocito jesam ![]() ![]() Edited by The Phoenix |
||||||
![]() |
||||||
|||||
a koliko uopce imas godina?? nisi dama jel pa smijem pitati ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Nisam dama ![]() |
||||||
![]() |
||||||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|||||
Od ovakvih sam uvek bezala glavom bez obzira... A tek sto me neviraju te toplo-hladne igrice i ''nedodirljivost'' i misticnost... Ja sam prilicno direktnai nestrpljiva i ako vidim i pomislim da neko nije zainteresovan za mene ja bataljujem, momentalno! Ja volim ''glasne'' likove u smislu da volim one koji su saljivzdije u drustvu i koji uvek provaljuju nesto ![]() Edited by Morrighan |
||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |