cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | ||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[/QUOTE] a koliko uopce imas godina?? nisi dama jel pa smijem pitati ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Nisam dama ![]() ajme meni kakva kriza covice!!!! Pa to su najbolje godine ![]() |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Samo ovo spada pod alpha male: http://www.youtube.com/watch?v=-5lCI5V8GA4 ![]() Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
mystic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
|
Ne ne, nisi skužio poantu...može biti fizicki kakva god životinja, al ako recimo kad treba prici curi, da prostiš, kaki u gace, onda nije alpha male... (sad sam zamislila ovog iz videa kak bari
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
![]() cisto sumnjam da Jadran kaki u gace dok bari ![]() ![]() ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
that's not the point ![]() zna se na što misle cure, i ima hrpa nabildanih likova koji nisu ni pola muškarca ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
To u videu Jadran Damjanovic? ![]() u casopisu neki dan, al ga nisam prepoznao ![]() |
||
![]() |
||
|
Naravno. Ali svejedno je je*beno vidit ovolku zvjer, to je po meni alpha male što se tice IZGLEDA, u osobnost i ostale stvari ne ulazim ;) |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
|
Da ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Bome odlicno izgleda, vidi se bolje neg na slikama ![]() |
||
![]() |
||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|
Tema je CURE kakvi vas decki najvise privlace
![]() ![]() ![]() ![]() Onda momci....ste se vi opredijelili u zivotu??? ![]() ![]() ![]() ![]() Baj d vej..taj vas alfa muzijak je meni ajme majko fuj fuj.. ![]() Sto je previse, je previse...tako mogu fino otic na Velebit i vratit se sa komadom stijene kuci..Jeftinije u svakom slucaju od ovog grmalja za hranit, oblacit i ostalo ![]() |
||
![]() |
||
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
|
haha sta je je, ovo si dobro rekla ![]() Nego cure, kakvi vas dalje likovi privlace sto po izgledu sto po osobnosti, pucajte ![]() |
||
![]() |
||
|
A gledajte, nekom je cilj tako izgledat, on to želi, za to živi, i vjerovatno ga baš briga šta okolina misli o tome.. Di bi on bio da se obazire na sve poglede i komentare ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Svako daljnje raspravljanje o Jadranu u ovoj temi se briše
![]() ne kvarite curama topik ![]() iznimka je ako cure žele nešto reci ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
marie_2 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
|
da, slažem se s tobom strada. ![]() ![]() hm, mene osobno ne privlace takvi prenabildani, mada plocice (i fuge ![]() ![]() ![]() |
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
![]() |
||
|
Onur Marie_2???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cek cek..ma mozda Asi??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim se naravno...Sto zena dvista sisa jel ![]() ![]() ![]() I jos jedna bitna stvar za koju sam sto posto sigurna da je istina a to je miris!!! Ljudi moji..ako meni netko dobro ne mirise (pritom ne mislim na parfem i sl), ma mooze biti ne znam kako zgodan i sarmantan ali nooo waaay ![]() Zato me dragi od milja zove krvoslijednik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marie_2 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
|
dobra, dobra! ![]() ![]() ![]() slažem se da je karma bitna. ![]() i također se slažem s tim da je miris bitan. btw. jednom sam bila kod stomatologa i ne sjecam se kaj mi je tocno radil sa zubima...al znam da je jako boljelo...ali cim sam namirisala njegov prfem skoro da je bol nestala. ![]() ![]() |
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |