cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo jedno na brzaka upuceno ženama/curama, zbog cega se neke cure/žene vole obuci izazovno ali i ne se ponašati u skladu s tim?
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovog se nisam sjetio, ali definitivno takvih je vecina koje se tak obuku a rade suprotno i te su najsmjesnije i najveca prevara.......glumi neku a kad zabrijes eventualno s njom , iako je i to tesko jer se radi nedostupna, ispadne da je ko "casna", dosadna, neinicijativna i nemaštovita.... Edited by The Phoenix |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
strada je rekla da ne misli na parfem, nego specifican miris koji svaka osoba ima... kao drugo, mislite vjerovatno na karizmu a ne karmu p.s znam d aljudi ne vole da ih se ispravlja ali ne mislim ništa loše |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa da bi ih primetili...zato sto znaju da to volite |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvo da kazem da miris tijela a ne parfem i da karizma a ne karma E sad odgovor na ovo gore .. Sto to znaci da se cura koja se izazovno obuce ne ponasa u skladu s tim?? Mislis li da cura koja se obukla sexy automatski trazi nekog za u krevet?? Hmm ne znam sto tocno mislis ali evo ja sam to ovako nekako shvatila Postoji razlika izmedu sexy i droljasto. To kao prvo da se razumijemo Cura koja obuce (pardon na izrazu) dopicnjak pa jos k tome ima sise na izvolte je ili teska seljancura koja nema niti malo mozga niti samopostovanja pa na taj nacin trazi potvrdu da je zgodna ili spada u kategoriju koju vi najvise volite a to je upravo ona da je ko zeko..hopa cupa Sexy moze izgledati i cura koja je pokrivena od glave a prava nimfomanka..SAmo teze ce si nac zrtvu jer ju devedeset posto muskaraca nece niti pogledati osim ako slucajno ima nevjerojatno lijepo lice ili bla bla bla.. Sve se na kraju svodi na to da svi mi, muskarci/zene, zelimo biti sexy, lijepi i privlacni suprotnom spolu, bez nekakvih primisli cemu bi ta odjeca, sama pojava i sto ja znam, moglo voditi.. Po svemu ispadne da cure/zene koje su npr. u vezi ili udane ne bi smjele izgledati sexy jer automatski traze aferu?? Jao sva sam se zaplela jer sam ljuta ko kupus na radnicu pa sad tipkam ko sumanuta..Ali mislim da znate na sto misim..Odvojite droljasto od sexy i eto |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Posalji slike Thorn na kakvu obleki si mislio
|
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moze i to ajd bas me zanima |
|||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
X da to uvijek tako ispada, ni meni nije jasno zašto se ne raqzlikuju izrazi sexy i droljasto. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne filozofirajte
najjace su mi te mame sa kolicima i djecom subotom na špici, obukla se ona sexy il droljasto muškarac vidi samo jedan signal - jjebozovno |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
E jbg..sad hoces reci da bi zena trebala gurati kolica u vrici??
A tko tebi brani okrenuti glavu na drugu stranu baj d vej |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Još uvijek mi niste dali odgovor na pitanje
|
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da bi se osjecale ugodnije i pozeljnije u svojoj kozi..Pogled da samopouzdanje koje fali a kad se od iste ocekuje nesto vise zastoj..KUzis..ne oblaci se tako da bi nekog odvukla u krevet vec da bi nahrnila svoj ego!! A jesi ti zgodan ?? ako si zadovoljan kako izgledas volis li recimo ljeti obuci neku majicu malo uzu, kratki rukav da se vidi biceps i tako to?? |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije loš odgovor
nezgodan sam ma kakvi usko, nimalo ne patim za tak necim, cak naprotiv, da bude ugodno il cak nešto šire. kad se muško spici zna se šta želi, nema tu li la ajd, jedino volim dupe istaknut, tj. htio il ne, istice se |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
E jbg sad..mislim da sam bila poprilicno jasna.. |
|||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by marie_2 |
|||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a kako se trebamo ponašati kad se obucemo izazovno??? :P |
|||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |