cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a ovo..pa šta onda... patite.... |
|||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kakav frajer...s visokim IQ-om, dobrom definicijom...nešto kao lijepa i pametna |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ahhh jadna ne znaš pojasnim ti na msnu jednom prilikom |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja se uvek najvise nalozim u trenutku kada neki lik koji se meni svidja krene da pokazuje neku emociju prema meni.
|
|||
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajme.....kemija kemija i kemija.... Nakon nekoliko godina "hodanja"...i jos nakon puno godina braka...kemija spasava sve zivotne probleme...navike se ujednace, stil zivota se mjenja...lijepo/ruzno postane obicnije...a kemija je ono sto je najvaznije...cure moje, dobar sexualni zivot spasava brak i veze...na srecu ili na zalost :D A sto se tice obleke...ma obucem se kak me trenutno puca...kad sam sretna obicno sam u trenirci...PMS obicno nesto izazovnije jer pucam:)))...a kome lijepo neg gleda, kome sexi nek se pati, kome se ne sviđa neka gleda u drugu stranu... to od mene:) (btw...ja sam vise rambo zena...moj suprug izgleda ko streber...pa eto, da me netko pitao kakav mi se muskarac svidja kad sam imala 20g, to nebi bio on...visok 2m, vitak, cvikeri...sport kad smo se upoznali 0 bodova... ja bi se sa 20 zaklela da ce biti alpha, š85cca..definiran...takvi su obicno bili ego...ja ja ja..i ajmo opet malo o meni...otpali su sa spiska nakon 3. pokusaja...hahahahaha...) |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mudro receno
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
rijetki su takvi ....
|
|||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |