D: 10 najjacih vježbi za ruke |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
tyros ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Ožujak 2012 at 16:56 |
Dobar :)
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
![]() |
|
Nautilus ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mi treba:)
|
|
![]() |
|
dinkoda ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Super.
|
|
![]() |
|
kralj ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
ove ce mi vjezbe dobro doci jer dizem tegove svaki dan :))
|
|
![]() |
|
Vracko ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 0 |
Prvi put sam došao na ovu stranicu i prvi puta vidio neke vježbe i mogu rec da sam ugodno iznenaden.
|
|
![]() |
|
Tuna ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
jako mi se svidjaju vijezbe
|
|
![]() |
|
extremefit ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Radite 2 mjeseca svaki trening mrtvo dizanje umjesto izolacija bicepsa i tricepsa i imat cete vece ruke nego da radite samo vjezbe za biceps i triceps. Kad cete vise shvatit da se masa ne nabija izolacijskim vjezbama. Koliko puta to moramo ponavljati? Svaki dan?
|
|
![]() |
|
vedro1234 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
slazem se potpuno s extremefitom....u praksi sam se uvjerio u to :)
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
extreme...a što ako se žele maknuti masne naslage oko bicepsa, a pogotovo tricepsa?
![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
vedro1234 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
nemoze se skidat masne naslage samo sa odredjenog dijela tijela!!!.
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
a ma to znaju i vrapci na grani ![]() nego, vidim da se ovdje govori o jacanju bicepsa/tricepsa...a to ne želim
![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
9ZMAJ ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
odlicno
|
|
![]() |
|
vblazevic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Dugo vremena sam radio razno razne vježbe za ruke koje su gore prikazane - odlicne su, ali najviše rezultata su dali zgibovi s podhvatom!!!
|
|
![]() |
|
thaiwarrior ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
ja ne mislim nista
|
|
![]() |
|
obe ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Rujan 2013 Status: Offline Points: 1 |
zdravo, ja sam pocetnik i nedavno sam kupio leptir spravu pa bi trebao savjet kako da vjezbam? znam sve pravilno samo me zanima jel u serijama da vjezbam i po koliko? hvala.
|
|
![]() |
|
obe ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Rujan 2013 Status: Offline Points: 1 |
zdravo, ja sam pocetnik i nedavno sam kupio leptir spravu pa bi trebao savjet kako da vjezbam? znam sve pravilno samo me zanima jel u serijama da vjezbam i po koliko? hvala.
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |