D: 10 najjacih vježbi za ruke |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
imaš samo leptir spravu od stvari i opreme za vjezbanje ?
|
|
obe
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
da tek sampoceo pa sam sito uzeo..moze neki savjet?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa što imaš sve od sprava?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
oprosti al j*bote sprava za leptir taj, radi bodyweight vjezbe
puno bolje bi prošao da si uzeo sipku za zgibove i dvije paralelne sipke za propadanja ili da si uzeo jednu olimpijsku šipku na koje mozes stavit ploce pa radit velike vjezbe s njom + bodyweight jos |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
štp ce mu šipke, ja sam derao dipseve izmešu 2 stolca, a i za zgibove se može pronac nešto uvijek al ta šipka je dušu dala, stalno visim na njoj i postali su mi najdraža vježba :P
|
|
Molyy
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Leptirom neceš ojacati mišice leptir ti slluzi za spajanje prsa na kraju treninga
Ako si pocetnik trebao bi;KAKO SU TI I DRUGI REKLI;RADIT BODYWEIGHT VJEZBE
Ja sam bio poceo sa sklekovima raznih varijacija i zgibovima i tako 3 mjeseca a tek onda sam krenuo u teretanu
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako leptirom nećeš ojačati mišiće? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
a koja je onda u biti svrha izolacijskih vježbi?
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ja volim reći šlag na tortu najjednostavnije :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svrha izolacijskih ti je da ih ubaciš na sam kraj treninga kad si već toliko premoren da ne možeš raditi klasične i nužne liftove za snagu. Isto tako možeš ih ubacit u danima odmora ako osjetiš recimo da si odradio leđa al da baš taj jedan dio leđa nisi osjetio da radi kako spada i da ga nisi pogodio kako treba eeeeee onda odabereš vježbu izolacijsku za taj specifični dio tijela i dovršiš. Isto tako se može koristiti čisto za pump i za rehabilitaciju kada i ako je nužno potrebno
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na iscrpnom odgovoru
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Kod prsa ti je specifično izolacijska vježba..i vrlo je nužna kao što su dumbell fly npr..
Kod složenih vježbi..pogotovo kod krakatih ruku... Izolirati mišić prsa je teško pogotovo za početnika...dok ne skužiš pravi raspon i pokret... no i tada sutjeluje i triceps i rame koje guraju ... A puni pokret prsa...možeš iskoristiti za izolacijskom vježbom..i dati kompletnost treningu prsa...zato ne pretjeruj sa kilažama kod složenih vježbi za prsa...ja osobno ne radim sa velikima..jer pazim što manje izložiti stres na rame i triceps... A izoliranje je jako potrebno kod prsa :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
fix
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,imam jedno pitanje, namie, zelio bih povecati ruke. Da li bih trebao raditi ruke vise puta nedeljno,ili je jednom dovoljno ?
|
|
zajko
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta ti mislis? :)
|
|
Sai
Cita FAQ Joined: 05 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve je odlicno objasnjeno, ljudi, ne fantazirajte, vjezbajte
|
|
ficoni
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav! Dali uz trening trebam uzimati neke preparate?
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |