D: 3 vecernja obroka kojima cete održati vitku liniju i nahraniti miši |
Post Reply ![]() |
Author | |
zazz ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2013 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Prosinac 2013 at 20:36 |
Svi komentari na temu: 3 vecernja obroka kojima cete održati vitku liniju i nahraniti mišice poslije treninga
Mislim da su recepti OK. Jednostavni i brzi za pripremu, i kao takvi idealni za današnji tempo života, nutritivna vrijednost im je solidna |
|
![]() |
|
JackieS ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorry, ali koja to palenta ima 44 kcl na 60 g? Molim robnu marku iste, da je odmah idem kupiti! Uobicajena kcl vrijednost palente je oko 300 kcl na 100 g.
|
|
![]() |
|
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
piše - 60g KUHANE palente, ne sirove ;)
|
|
![]() |
|
Obiwan ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2013 Status: Offline Points: -1 |
veceras radim salatu od tune i sezama.thnx na savjetu :)
|
|
![]() |
|
Tynaa ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Prosinac 2013 Status: Offline Points: -1 |
Hm...zvuci vrlo ukusno i zdravo...mislim da cu probati!
|
|
![]() |
|
feriha ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
palenta je odlicna sa svježim kravljim sirem, kad je kuham nestavljam ulje unutra,radije preliti kad je vec kuhano tom kašikom ulja ili još bolje sa jogurtom :)
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
ja palentu jedem samo s mesom
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Jako fini recepti.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
palenta i jogurt!!! o njam njam .. mislim da cu to veceras :))
|
|
![]() |
|
knowledge ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
dajte nešto za marendu, kako se ranije sad dižem moram dvaput marendat.. :/
|
|
![]() |
|
Maramara ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Travanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Super recepti. Palentu inace radim da preko nje stavim vrhnja kiselog i malo šunke. A obožavam je i samu. Hvala za uvijek dobre recepte.
|
|
![]() |
|
Mirek5555 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2016 Status: Offline Points: 0 |
Svježi sir 250 grama i kompot od višnje bez koštica jedno 10 grama promiješati .Proteinski BOOM sa malo kalorija.
|
|
![]() |
|
Malozlo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Palentu jedem u svim kombinacijama i kao zamjenu za kruh. Odlicno se slaze uz dinstane sampinjone u kiselom vrhnju ??
|
|
![]() |
|
budrovcanka ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Prosinac 2017 Status: Offline Points: 0 |
Veceras palenta i jogurt,super ideja,njam!
|
|
![]() |
|
zmajcek68 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 09 Rujan 2018 Location: Zagreb Status: Offline Points: 265 |
Nisam palentu dugo jela,al ona mi je nekako vise za dorucak!Przeni sezam je idealan uz nju ,a znala sam ju prelit i grckim jogurtom!
|
|
Before 68 After 86
|
|
![]() |
|
Buba1234 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Lipanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Recepti su predivni, ja ich takodje koristim ,za odrzavanje dobre vitalnosti su odlicni i nisu komplikovani. Jednostavno odlicni su. Samo nastavite.Pozdrav
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |