D: 5 najtežih street workout vježbi |
Post Reply |
Author | |
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2013 at 12:09 |
Svi komentari na temu: 5 najtežih street workout vježbi
A human flag? Meni se on cini težim od npr. front levera .. da se razumijemo ja ne mogu (još) niti jedno niti drugo, samo pitam na temelju mog dojma ... :) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci samo ovaj zadnji je preuzet iz gimnastike :)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
LesA
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da..ove druge su sami smislili :-)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
CTI pfffff
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ovaj Cti mogu bez beda, :D nagnem se na zid i uhvatim praznu šipku ispred sebe, slikam se, izbrišem zid sa photoshopom i to je to :D
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha zatim rotiraš sliku evo i human flag !
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
janfit1
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
wow extra teske vjezbe!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |