D: 8 superkombinacija pojedinih obroka za podizanje energije i imunite |
Post Reply |
Author | |
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Sijecanj 2012 at 12:57 |
kako jesti dumbir s jajima? Isjeckati na sitno pa ispeci, ili?
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oguli ga, naribaj u izmucena jaja pa napravi omlet ili kajganu..., iako mi je ta kombinacija u najmanju ruku cudna |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Ruuuk
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican tekst!Ali mi nije jasno sta je humus i gdje se moze nabaviti?
|
|
sandyst
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
humus je zapravo namaz od slanutka. u bio bio ducanima ga ima. a i napravit ga je jednostavno..jaja s dumbirom su nešto predobro. takva aroma bude od dumbira...ja radim tako da na komadic masla na tavi naribam dumbir pa 2 min ga provrtim i na to bacim par cijelih jaja na oko ili samo bjelanjke. super je i ne treba solit i paprit jer bude žestoko od dumbira
|
|
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
super,nikad se ne bi sjetila stavit djumbir u jaja....moram zapamtit i napravit....a što se tice slanutka...dobar je na salatu,s malo senfa,žlica paradajz sosa,aceto balzamico,maslinovo i srveni luk po želji.....naravno nakanjavam se i namaz napravit......a kad smo kod namaza,ima li tko kakav dobar recept za namaz od graha? pošto me kupovni oduševio....zaj.... sve mesne paštete,ovo je bolje :)
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš sam danas pojeo za meduobrok šnitu kruha sa sjemenkama i tanko sam ga namazao sa maslacem od kikirikija i jako mi se svidjelo :D
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj je cudno naletit na svoj komentar nakon toliko vremena za kojeg sam zaboravia, sve u svemu danas mi kombinacija jaja i dumbira ne bi bila nimalo cudna :D
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jabuku i sir cesto konzumiram kao i jaja sa dumbirom ali izbjegavam batat sa sirom a pogotovo kruh sa kiki maslacem pošto neznam stat na vrijeme :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |