D: Amaranth - na vrhu piramide zdravih žitarica |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemam neku želju posebno se predstavljati, jer ne smatram da kredibilitet dolazi iz jednostavnog posta inrodukcije na forumu. Ono što ja mogu reci je da sam u poslu vec 5 godina, djelio sam iskustva sa poznatim i uspješnim body builderima, da ih ne imenujem to su decki koji treniraju u Zagrebu u FC-Jump ukljucujuci i vlasnika. Svako od njih je ostvario rezultate na svjetskoj razini od powerlifta do strongmana i samo dijelim ono što sam zakljucio iz njihovih primjera i prehrane. Da ti pocnem pricat kako P.K jede ili kako jede jedan od naj izdefiniranijih arm wrestlera u Hrvatskoj zacudio bi se vjerojatno, no jedno je sigurno a to je da se svi baziraju na regionalnoj prehrani i nokom ne pada na pamet jesti Amaranth ili takve prozvane "superfoodse" od strane amerikanaca.
Ovo je sasvim tocno i istinito i drago mi je da je neko informiran, tko je citao istraživanja potvrdio moj stav. Nema boljeg od regionalne prehrane i onog na šta su nas preci pripremili. I ako vec jedemo regionalnu hranu super je, a pogotovo ako je ona organski uzgojena, onda smo sigurni u optimalnu ishranu.
|
||
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja neznam zašto vi stavljate amaranth u skupinu nekakvog superfooda?...zapravo koji k je taj superfoood,ja na to gledam kao još jedan izvor dobrih ugljikohidrata kao što je i riža(crvena,divlja,smedja,jasmin...),quinoa(sve vrste),graha,slanutka,prosa,heljde...nažalost nemam baš vremena za raspravu pošto mi je došlo novih 10m grabovih panjeva i moram ih iscijepat,nadam se da cu moci jer sam tokom ovog tjedna pojeo oko 300g amarantha,nadam se da nece utjecati previše na posao...
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako si preživio javi se |
||
cookies are for pussies
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao što rekoh, bez uvrede, a introdukcija je upravo to introdukcija. Bok svima taj sam i taj otuda i tuda bavim se tim i tim xy mjeseci-godinama došao sam se pridružiti ekipi vidimo se na forumu. Jel to neki kredibilitet? Nije, al svejedno je nešto. |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo da se ja javim...drvca su riješena,malo je bilo teško u pocetku pošto je u Bjelovaru dobrih 35 supnjeva ali uspio sam se prilagoditi dosta brzo...pošto sam može se reci na nekom warrior nacinu prehrane(iako mi je glupo to tako predstavljati),istina je da nemam veliki dorucak i da ne jedem puno preko dana,baš zbog toga jel stalno imam nekog posla preko dana pa ne stignem,a i glupo mi se siliti da jedem ako nisam baš gladan a pošto sam veliki žderovanja radije preko dana kad imam puno obaveza ne jedem puno pa se mogu najest ko covjek navecer,tako da možete ocekivati danas navecer ili sutra tokom dana da postavim slike svoje vecere...
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |