D: BF (body fat) % - za žene i muškarce |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx, ali možeš li malo precizirat količine svega ovoga? Znači ne ovako okvirno nabrojat nego uzet konkretna 2-3 dana i napisat točno količine po obrocima. I nisi napisala visinu i kilažu ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
clia
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne važem hranu i ne brojim kalorije :) Bude dosta svega, nikada nisam gladna, cak naprotiv, cini mi se da malo previše uživam u hrani, pa uzimam i više nego što mi je potrebno, što rezultira preopterecenjem probavnog sustava. Uglavnom, baš se niti ne važem cca. 174 cm, 62 kg.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok Onda bar posveti pažnju većem unosu zdravih masti što će te ipak stajati malo pažnje na unos energije kako biš možda smanjila nešto drugo (određenu količinu žitarica, voća itd) ako treba da ne budeš u neravnoteži, odnosno suficitu - ako već smatraš da nije problem u manjku kalorija samom po sebi, već u manjku masti. Samo se poigraj sa omjerima. Meni je pomoglo. Ja bih ovdje rađe uštedjela na malo voća (i eventualno žitarica i grahorica, ne znam količinu) pa se pozabavila s mastima ;) A ribu bi bilo dobro ubaciti 2-3x tjedno, pogotovo ako ti nije do mesa ;) Pobrini se i za ostale izvore proteina osim mesa i za pravilno slaganje raznih biljnih izvora proteina ako ti se ne jedu životinjski tako često. |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
clia
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx. @gym_girl Ma prije sam pratila svaki obrok i racunala M, UH, P, Š, cal, ali covjek se umori od toga. Kako bi rekli A. too much time consuming, pa mi je vodilja postala jednostavno slušati vlastito tijelo.
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon nekog vremena naučiš sve napamet tako da ne znam što je to tako too much time consuming ali dobro ;) Samo ti pripazi na unos masti pa se javi :)
|
|
|
clia
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jedem šaroliko, tako da.. ima se tu što racunati (time i utrošiti vremena). Trudit cu se, vidjet cemo... :)
|
|
Cookies
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam uspjela uz pomoc ovoga skinuti 13 kg u mjesec dana zajedno sa salom i svim, pogledajte video nista ne košta...program je stvarno super. Kad sam vidjela na forumu jednom mislila sam da je prevara (s obzirom da su me vec nekoliko pota tako preveslali) ali ovaj puta nije bilo. Stvarno odlican program za mršavljenje i postizanje željene tijelesne mase, mišica itd. evo link pa sami presudite I da ima trik nemojte odmah kupovat nego iksajte 2 puta dok vam ne da za 1$ :
http://6minutestoskinny.com/index-cb.html?hop=enchey1412&page=6mts
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
13 kg u mjesec dana...ženo svaka čast što si trpila ovakvo mučenje...no još mjesec dva radi ovako...uff neće biti dobro..13 kg mjesec dana je previše..imunitet ćeš jako zeznuti....pojačaj hranu obacvezno!!!! jer si ovime jako štetiš tijelu koje počinje već proteinske stanice jesti...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
13 kg cega? 1 kg masti ima 9000 kalorija, znaci, da bi izgubila kilu sala moras potrositi 9000 kalorija, da bi izgubila 13 kg sala moras potrositi 117000 kalorija. Tijelu treba cca 2000 kalorija dnevno za odrzavanje normalne tezine i da mjesec dana ne jedes nista u deficitu si 60000 kalorija, iliti -6.5 kg sala.
|
|
Cobiman
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar dan samo kratko pitanje dakle bio sam na sistemskom i doktor mi je rekao da imam 80 %misicne mase a 20 %masnoce a imam 14 god dali je to normalno... Unaprijed hvala
|
|
technoxx
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2017 Location: e Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne bas
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |