D: Core: ultimativne vježbe |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Studeni 2011 at 22:16 |
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Core.aspx
što mislite o ovome, ja mislim da ove vježbe apsolutno trebam isprobati ! Nešto ovako do ljeta
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ludilo trening!
A za izgled,samo se nadaj! |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
bar pola :D
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje budi objektivniji,i onda kad budeš gledao razliku,tek onda ceš biti puno zadvovoljniji.Nerealne ciljeve nevalja postavljati,narocito ne kroz kratak vremenski period od pola godine,jer ako ih ne ispuniš,polako padaš u depresiju.
Ali,samo polako :D |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
xD lol pa znam da za takve trbušnjake treba puuuuno rada, godina i iskustva !
Ma ja volim one trbušne mišice za pokazivanje
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
po tvome on ima š00 godina, hahah treba ti superiorna genetika i kemija, a onda i nekeliko godina pametnog treninga i paženja na prehranu :) A gospodja ivana adjukovic mrvicu loše prevodi terminologiju |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
vidim malo da sam pogriješio mislio sam barem 3-4 god.
i naravno znanje od prehrani i kvalitetnom treningu !
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
šta je reka Illuvatar,i malo kemije.Naravno,ne sada uzmeš steroide,bocneš se i to je to.Ovi momci ipak znaju nešto o tome,a meni iskreno,nije namjera nit imati ovakvo tijelo,a onda niti koristit višu kemiju.Zasada samo od kemije proteincice i omega 3 masne kiseline. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Niti jedno niti drugo nije ni približno slicno kemiji, oboje su prirodne supstance dobivene fizikalnim procesima. Ono što želim naglasiti je da se sirutka nije ništa više kemijska od sira. Znaci ne dobiva se u meth labu |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Hemicar ?
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
tko? |
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
ma ti xD
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Lol, ne. Da me vidiš na što sad licim nebi ti palo na pamet da to pitaš |
|
|
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda alkemicar??
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Pa tako izgledam valjda, s obzirom na to koliko puta su me pitali da pretvorim salo u mišice |
|
|
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha...carobni štapic i to??
ja ove "plankove" radim na lopti,prije sam radila na pilates lopti, a sad imam wall ball i stvarno je teže..
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |