D: Dugotrajno i lagano trcanje? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja san isto vise ljubitelj HIIT treninga nego trcanja od 45-60 minuta, sta ne znaci da se tu i tamo nebi i to trebalo odradit,ali ni utezi ni nikakvo LI trcanje me nikad nije toliko izmorilo i sastavilo ka HIIT trening. tako da moji favoriti su ako nemas previse vrimena HIIT, ako imas vremena š-2x tjedno HIIT ostalo LI kardio,moze i hodanje ili lagano trcanje
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja sam više za brzo trcanje,jer sam u samo neko vrijeme
podosta sala skinuo i baš se lijepo definirao,ali u dosta ubrzao,dok kod sporog trcanja koje sam prakticirao vecinu svoje karijere,sve do par mjeseci nisam skoro ništa osjetio.A i bolje je za kondiciju,vjerovali ili ne. |
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon ovog clanka stvarno više ne znam što je istina,ionako volim voziti bicikl a trcanje mi predstavlja muku zbog koljena.
Da li je uopce preporucljivo (i koliko) trcati nama koji smo na "masi",dakle nama žgoljavima? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dok si na masi, trci samo HIIT.. vazan je unos kalorija.. Uvijek moras biti u suficitu.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, i drugi dio clanka je objavljen:
Jednom i zauvijek: Ne skidajte kilograme dugotrajnim, laganim trcanjem! 2. dio |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci,sex je najbolji trening?!
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.tasteoflife.hr/zivite-sretno/sex-i-vjezbanje.html |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |