D: Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (v |
Post Reply |
Author | |
Eol Proudneck
Viden/a u gymu Joined: 09 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2015 at 11:16 |
Svi komentari na temu: Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (video)
Po meni Igor je trebao biti prvi, radi pravilnije sklekove |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, znatno pravilnije. Robertu čestitke na učinjenom, ali se ne spušta dovoljno duboko nego glavom ide gore dolje da dođe blizu poda, a i držanje je nepravilnije nego Igorovo. Kao što je i lluvatar neki dan spomenio samouke sklekove... Zbog čega netko to vidi a netko ne, neka odluče čitaoci, ja sam već par puta komentirao besmislice, više nema smisla gubiti vrijeme na to kad se ništa ne popravlja.
|
|
BartFanatik
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2015 Location: Osijek, Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam ljudi. :)
|
|
RobiR
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
znači, probudiš se u 6:45 da odradiš trening prije posla, osjećaš se super i...aj zašto ne... snimiš video za izazov... jbt napraviš 70 komada, kukovi se nisu spuštali, cijelo tijelo je išlo gore dolje a ne samo prsa, pregib u laktu u donjem položaju je uvijek bio 90 stupnjeva ili ispod... al eto imaš glupu glavu pa brada malo ide više gore dolje :D kamera je udaljena metar i snima od dolje pa izgleda kao da je guzica previše gore, al nema veze ne strši toliko, a i teže je malo tako raditi. Misliš, pa super 70 komada, idem poslati pa šljivi ga valjda će bit još izazova :D i na kraju napraviš najviše i onda pročitaš: nepravilno, guzica u zraku, glavom ide do poda a ne prsima, samouki sklekovi (haha)... motivacija do jaja... pozz svima i ljudi samo trenirajte, to je jedino bitno, samo ćete tako naučiti.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |