D: Igraj i osvoji Blender VerVita SuperBlend vrijednosti 3900 kn! |
Post Reply |
Author | |
Leonardo
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2017 at 18:42 |
Svi komentari na temu: Igraj i osvoji Blender VerVita SuperBlend vrijednosti 3900 kn!
Za nagradnu igru da li je potrebno sve podatke i odgovore poslati na sms ili nešto treba odgovoriti i na web stranici sobzirom da ne vidim nigdje ikonu za pošalji ili tome slicno. Hvala. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
U SMS poruku upiši kljucnu rijec (fit1) te svoje ime i prezime. Poruka koju šalješ bi trebala izgledati ovako: fit1 Ivan Ivic "Ivan Ivic" zamijenite svojim imenom i prezimenom i to je to! Sve ostalo popunjava se na ovoj stranici, ukoliko ne vidite polja za unos - javite nam koji internet preglednik koristite. |
|
Spoon
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja biih bleendeee!! Saljeem!!:)
|
|
Štetica
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja san ispunila sva polja, ali nema ikone za poslat nigdi! Koristin Chrome na smartphoneu..
|
|
vese555
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo ono što napisah...medu brojnim stranicama slicnog sadržaja, fitness.com.hr je moj izbor.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |