D: Imate problema s ledjima? Napravite jednostava |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
icedup
Cita FAQ Joined: 22 Srpanj 2011 Location: Spalato Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što se tice bavljenjem bodybuldingom ukoliko osoba ima skoliozu? Na što obratiti pažnju, koje sitnice prakticirati i koje vježbe izbjegavati?
|
|
Kuglas
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nedavno sam otkrio da imam skoliozu, ortoped mi je zabranio dizanje tegova, ali mi stvarno dobro ide bacanje kugle i ako nema tegova nema napretka, imam 14 god i visok sam 192
Sto da radim?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.idoportal.com/blog/hanging
Svaki dan 7minuta, za 30 i 60 dana javi rezultate i slike kičme ;) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
skoli
Cita FAQ Joined: 16 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam skoliozu od 30 stupnjeva i imam 14 godina imam li sanse da to ispravim
|
|
Djecak
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 13/14 g i nedavno su mi otkrili blagu skoliozu ali me bolji lijevi ledni misic i i vrat i lijeva lopatica i cudi me da imam blagu skoliozu a boli me to i najviše kada ležim
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Djecak]Imam 13/14 g i nedavno su mi otkrili blagu skoliozu ali me bolji lijevi ledni misic i i vrat i lijeva lopatica i cudi me da imam blagu skoliozu a boli me to i najviše kada ležim[/QUOTE
posjeti ljecnika, i uputi ga o svim problemima koje imas. ovo nije bas slucaj za forum
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Natasa1997
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dali može netko da mi kaže.Imam 20god. Rekli su mi da imam šta vec imam trebala sam da idem na neke terapije da radim vjezbice,ali s vremenom sam prekinula. I sad mi se je to izgleda pokrenulo išla sam na mnoge pretrage mislila sam da je do bubrega,pa da imam upalu slepog creva ali svi nalazi,ultrazvuci kažu da je sve u redu. Ali me zanima dali od svega toga može da bude uzrok kicma i to šta me boli jeste desni kuk jako me boli i više nego kao da me netko štipa neznam šta da mislim ? Dali se vama to dešavalo dali je možda i to problem da me zbog kicme boli taj kuk i to ?
|
|
Chelzi
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zdravo,imam kcerku 13godina,ima skoliozu dg.Scoliosis ThL dex.pro 25%,bili smo na pregledu kod doktora Biscevica u Sarajevu.On joj preporucio da nosi korzet bukvalno 24 sata,koji je napravljen u Ortosaru u Sarajevu i moram reci da joj nije nimalo prijatno da ga nosi jer se zali da je mnogo bole ledza nakon njega kojeg nosi najvise nekih 5 sati jer nemoze vise da izdrzi bol.Da li je to dovoljno da ga nosi s obzirom da jos ide 4 puta sedmicno na plivanje i molim Vas za savjet da li su potrebne jos neke vjezbe i koje.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |