D: Intervju: Kako sam napravio transformaciju u 6 mjeseci |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
vjevericaa
Cita FAQ Joined: 25 Listopad 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam na izgledu!!!!!
Jel može netko objasniti kako pratiti puls?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stavi 3 prsta na vratnu žilu :) I hvala puno!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
smith7
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, evo i mene si inspirirao svojim savjetima..Par pitanja imam za tebe ako mi možeš odgovoriti.. koliko misliš da je omjer važnosti prehrana-tjelovježba? Tvoj nacin prehrane je predviden na nacin da dobiješ na masi? jer ja imam 197 cm i 100 kg, nemam problema sa debljinom, jednostavno bih htio svojim 100 kg pretvoriti u nekakvih 95, 96 sa razvijenom mišicnom masom...
|
|
loreto
Cita FAQ Joined: 24 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast..odlicna transformacija....preporuka za forumase-freeletics...bodyweight workout...
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |