D: Inzulin - graditelj mišicne mase |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
jojjjjjjjjjj,nisam ni mislila doslovno isti
mislim na fiziološke,primarne,funkcije,biološki |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam da nisi
to je samo "glasno" razmišljanje i tipkanje misli |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,upravo to
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, mada bih ja rekla da opet neki generalni principi postoje, koji se mogu odnositi bar na veliku vecinu, što i vidimo jer se neka pravila prehrane/treninga više manje svode na jedno te isto sa malim varijantama na temu.... A što se svih tih zavrzalama i teorija tice ja mislim da je tu najbitnija otvorenost svemu jer upravo iz te otvorenosti proizlazi sklonost istraživanju, što nas onda dovodi do prave formula za nas. Zato sjedenje i iscitavanje mase kontradiktornih clanaka može biti veliko gubljenje vremena ako samo cekamo i tražimo da se netko dogovori što je u biti pravilno. "Da li je bitniji obrok prije treninga ili poslije? Da li je bolje jesti više puta ili manje? Da li je trcanje ujutro katabolicno ili nije?" Treba li nam uopce PWM?" Netko je sklon godinama citat masu istraživanja o tome umjesto da istraži na samom sebi kako odgovara na razne pristupe i metode. A vrijeme prolazi, rezultati ne dolaze ili su jedva primjetni......što je najgore, ni ne znamo za što smo sve sposobni jer slušamo druga iskustva i zatvaramo um novome i drukcijem. Naravno - ucenje teorije uvijek zagovaram jer bez poznavanja nekih osnova nema ni kritickog razmišljanja, a izmedju ostalog je i nedostatak toga ono što nas uvlaci u raznorazna nepotrebna pitanja. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Netko je sklon godinama citat masu istraživanja o tome umjesto da istraži na samom sebi kako odgovara na razne pristupe i metode."
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se temelj je uvijek temelj, kuca bez temelja ne stoji pa tako niti neko eksperimentiranje bez znanja teorije i osnova
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,upravo to,ali ja citam i isprobavam na sebi,i sad vec imam poveliko znanje,a imala sam nešto opcenito i prije,koliko mi je trebalo zbog prirode posla.
a i zbog same prirode posla koji radim,brzo pohvatam., rezultati mog istraživanja i eksperimentiranja se vide na meni,ali imam još posla,uvijek nadje, nešto kaj još nisam isprobala!! |
|
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
tako i treba
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da, zato sam se i nasmijala na Davorovu vjecnu dilemu oko pwm-a prije ili poslije kardia :) Pa radi mjesec dana jedno, mjesec drugo i razbij tu dilemu, za sebe...sad bi on cijeli život cekao na konacan odgovor Da ne ispadne mudrovanje, potratila sam i ja dosta vremena na stajanje na mjestu, upravo radi takvih stvari - radje cu citat 8h nego mrdnut guzicom i probat A ono....guzica sve veca, a odgovora sve manje
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,da! a meni je eksperimentiranje posao!!!! zato,valjda toliko i volim ovo sve! |
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
evo,npr. jucerašnji prije treninga ne znam koliko je cega grama,jer nemam vagu: zoben kaša,s mlijekom,medom, kakao,cimet i mjerica wheya od cokolade!!!! ustvari to sad prakticiram duže vrijeme, ugl. snage ko u prici,ubila se opet u treningu,ali se odlicno osjecam, a,sad jesam li ispraznila glikogenske zalihe,nemam pojma! |
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to je kraljevski obrok prije treninga ja mjesto meda dodam steviju al zato naribam kockicu tamne cokse sa narandom znaci li ovo da ipak ne odustajes od ugljica ?
|
|
cookies are for pussies
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,stevia mi pokvari okus,zato sam se vratila medu! a,UH,ne,ne mogu odustati,jer recimo lchf ima neke ogavne masne namirnice i obroke koji mi se doslovno gade. tak da ostajem na kvalitetnim uhicima ko i do sada. dakle,zobene,povrce,banane,med,riža, tu i tam krumpir, ili koja šnita "zdravog" kruha. u "napadima" hormona,uleti još nekaj,ali to su minorne kolicine,nevrijedne spomena! i naravno,proteini na plafonu,a masti isto samo zdrave! ugl. ovaj obrok prije treninga bi mogla reklamirati ko red bull- daje ti krilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! |
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene i whey su odlicna stvar prije treninga Ja ih smiksam, stavim malo brovnica i cimeta i pustim u ledu kojih 15-ak min da se malo ohlade i zgusnu.....
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
cek',i to je ustvari tekuce, pa popiješ? ja ne volim led,i ne volim voce. |
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako fino zvuci :D Cekam još onaj recept sa tikvicama :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |