D: Izazivanje karcinoma kože suncanjem |
Post Reply |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Kolovoz 2013 at 21:30 |
Svi komentari na temu: Izazivanje karcinoma kože suncanjem
e,da, ja sam preživjela nodularni melanom,dakle ljudi budite oprezni !!!! od same dijagnoze,do 2 operacije,pa kontrole svaka 3 mj. pa svakih 6. vjerujte, vrlo neugodno i bolno iskustvo, i fizicki i psihicki,iscrpljujuce,nemojte si to dozvoliti,nemojte biti nemarni |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Bojko77
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glupost, kupam se po cijele dane, vec 30tak godina, i ništa.. pa onda bi po afrike vec odapelo... pustite vi sunce, pazite kemiju koju ubacujute u tebe u obliku hrane, u tom gmu leži zec a ne što prodaju kvazi doktori i razni placenici...
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
E moj Bojko nekad je puno bolje zadržat neke stvari za sebe a ne lupetat gluposti
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Bojko77
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha, ha, ha... gluposti nas okružuju, danas kao nikad, profit prodaje maglu pa tko se peca, peca... glupost tebi, meni nije, kao niti mnogo, mnogo osoba koje poznam a ne mažu se nicim a suncaju i duplo mojih godina, a ima i tu doktora, ali tako je mediji i nestrucnost, profit i eto cuda, bjež od sunca a ne od svih kemija u hrani, kao nekad aspartan u praškovima (citaj proteini), danas zna se teški otrov za tijelo, nekad zdravo za pop*zdit... vi bježte od sunca, ja ne, pržim se i imam kožu odlicnu, da se ne hvalim bez veze, svatko ima pravo na svoj stav, upravo sam se vratio s plaže, by
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe...mislim da ovdje svatko živi svoju istinu ;) Ja bi ovdje ostala suzdržana jer je nemoguce generalizirat, ne postoji jedna istina za svih. Samo ne volim ove izjave tipa - ja se suncam toliko i toliko godina pa mi nije ništa, što znaci da nece ni vama bit. To je kao da netko ko puši cijeli život i doživi 100-tu kaže isto, a znamo koliko ljudi je cigareta stajala života. E sad....u cemu je stvar? Mislim da to nikad necemo saznat....koji je to skup faktora koji nam dodje glave na kraju i zašto neki prežive sve i svašta, a neki ne.....možda je naša glava i ono što nam u nju uspiju ubacit još i bitniji faktor od svih ovih vanjskih? :) A i same predispozicije....puno je toga što se treba uzeti u obzir prije nego budemo sigurni u išta. Cinjenica je da što se više govori o nekim bolestima, to se više ljudi nalazi koji ih imaju. Što je tu uzrok, a što posljedica.... A cinjenica je i da živimo u sve zagadjenijem svijetu, sa sve zagadjenijim mislima. Ne znam...zato ni ne želim zauzimat nikakav stav. Ja sam 2 madeža vadila pred 2 godine....i to sam se dugo dvoumila. Srecom je bilo sve ok.... a da sam se pržila godinama, jesam. Sad nisam više na suncu toliko...ne radi straha, neda mi se, iako ne moru živim još se nisam okupala ove godine...a prošle nisam uopce :D |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/globalna-laz-sunce-ne-izaziva-rak-izaziva-ga-zastita-od-sunca
|
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ne možemo generalizirati,to stoji!
ja sam se pržila na suncu,bila u solariju,pušila,jela sve i svašta,pila svakave lijekove, stres, i genetika,to sve kad zbrojiš,dobiješ neko sranje! ugl. kod mene su svi "otišli" od raznih karcinoma |
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
e zato ja idem na plažu u 7 ujutro i ostanem do maksimalno 9 a navecer idem poslije 5 i mogu ostat koliko želim jer se ovim nacinom ne moram mazat i ne izgorim :) a ostalo vrijeme na odmoru spavam i jedem i eto tipkam vama poruku :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |