D: Jefferson deadlift: kako izgleda i greške na koje treba obratiti pa |
Post Reply |
Author | |
janfit1
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2014 at 10:35 |
Svi komentari na temu: Jefferson deadlift: kako izgleda i greške na koje treba obratiti pažnju
Odlican clanak |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije 2 dana sam ubacio tu vježbu! Baš mi je drago da je izašao članak...vidim rupe i pogreške koej sam radio! SUPER!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ista ova vježba se može odraditi i za noge sa pločama malog dijametra ili da su noge na povišenom.
U oba slučaja da se dobije dostatan deficit da možeš na ovaj način odradit i "duboki" čučanj koji nije niti hack niti sa bučicama. Korisno ako nemaš stalak za radit klasičan čučanj. Jedino što treba napraviti isti broj ponavljanja na svaku nogu i oba dva hvata. definitivno preporuka i za leđa i noge :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ne znam kako sam čitao nigdje nisam vidio da se preporučuje mala težina... što preporučujem i više ponavljanaj.... zbog ne baš dobrog položaja za kičmu
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Položaj je i više nego odličan ako se radi pravilno :)
jesi probao split leg deadlift? |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam baš rotiranje tijela i kralježnice pri velikoj kilaži :P Baš se često spominjala ta vježba kao takav problem i pri dobroj izvedbi :P
Eeeeee to sam tražioooo ali nisam znao kako se zove pa sam ubacio tu varijaciju....ta mi je puno bolja!
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
hehe split deadlift radi čudo za hamstring, bolje nego stiff leg deadlift. in my opinion :)
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |