D: Kako se zdravo udebljati i dobiti mišicnu masu? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
xD Evo baš u subotu vozim decke u grad, i frend mi dolazi sa 2 g ?
Vozim, pušit ili ne pušiti ?
|
||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja zivim u francuskoj i ovde kad te zaustave nocu za provjeru alkohola cesto rade i provjeru za thc... ne znam kako je u hr. niko normalan ti nece savjetovati da pusis ako vozis ali su takodje rijetki oni koji odbijaju da puse zato sto voze Have fun, sto god odlucio |
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zvone, zajebavaš, jel' da?
|
||
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
xD ma zajebavam , nisam glup da pušim i vozim
tek sam dobio vozacku nedam da mi ju uzmu !!!! P.S. i na uvjetnoj sam još 1 godinu
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mene u školi u wc-u se puši trava STALNO. I ja udjem unutra i udahnem i jbg imam THC-a u sebi. Inace ne konzumiram niti alkohol niti cigare ( i travu ), ali kad se donese trave probam ju. Iako sam ju vec dosta puta probao niti jednom nije djelovala
|
||
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da u potpunosti se slazem da je trava zdrava. Pogotovo onaj osjecaj hladnoce, pa preznojavanja, pa groznice to sve tako lijepo trosi kalorije bez i da moramo da vjezbamo. Poslije toga fino utripujemo da smo fit i nema problema. Jedino je pitanje da li trosi vise kalorija ili mozdanih celija? Kalorije cemo naravno nadoknaditi...! Izgleda ipak da trosi i previse mozdanih celija...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a cujes ja nikad nisan ima osjacaje preznojavanje ni groznice ni tripovanje,nije to LSD bogati pa da se tripuje,i ne trosi bas toliko mozdanih celija ka sta se misli..ugl kad se napusin iman osjecaj blage odsutnisti,i boli me k..za neke stvari,jedino ponekad kad san razmislja o nekin stvarima i mislija o svemu i svacemu me znalo bacat na crnjake,ali to i bez trave se desihttp://www.blitva.net/zasto-je-najkorisnija-svjetska-biljka-ilegalna-roba/evo pa gledajte
|
||
Bleach_Noririn
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
problem današnje trave je što se prska raznoraznim halucinogenima, mješa sa svacim, tako da to nije ona trava koju su pušila hippiji. tako da je teško doci do ''dobre'' trave, osim u strogo kontroliranom domacem uzgoju unatoc tome još uvijek je zdravija od normalnog duhana u koji se stavlja maltene sve. što se tice moždanih stanica, ukoliko se konzumira 2-3 puta godišnje to je sasvim zanemarivo, konzumiranje na tjednoj bazi je potencijalno opasno, pogotovo što ljudi koji konzumiraju travu na tjednoj bazi su najcešce ako ne i uvijek i aktivni pušaci. osobno ne volim ni jedno ni drugo, i izbjegavam situacije u kojima ljudi konzumiraju, al eto ko voli nek izvoli, ima puno nezdravijih legalnih stvari. |
||
oni puše ekstazu.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da? Imaš osobnog iskustva ili? Edited by Gym_girl - 31 Svibanj 2012 at 13:14 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakve su to teme, pa tema je Kako se zdravo udebljati i dobiti mišicnu masu.
Previše offtopica. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma pravi se pametan,taj je nije nikad ni vidija uzivo,vjerojatno i bolje za njega..a ima puno gorih stvari,sintetika je opasna trava je prakticki malo opasna,zanemarivo..nisan cuja da je iko umra od trave,ali bogami od infarkta rezultiranih prejedanjen svakako...sta se tice trave ja san odma reka da prskaju svakakvin sranjima tu travu,tako da domace je najbolje a to mozes rjesit ako znas nekog ko uzgaja,ako ces uzimat u kojekakvih dilera mozes dobit najvece sranje... i nije offtopic trava potice apetit tako da kad se napusis mozes jest ka lud
|
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam šmrkao koku sve dok me baka nije jednom uhvatila in flagranti, perje je frcalo na sve strane. Sad više volim prsa mlade piletine.
|
||
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šta stvarno ?
|
||
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cim povucem dim, vidim neke zmajeve po forumu :-)
|
||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez stare koke nema dobre juhe |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, ajde dosta sada, vratimo se na temu...a o efektima trave mogu samo oni koji su je probali
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |