D: Kalorijska vrijednost obroka |
Post Reply |
Author | |
bandog
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Srpanj 2014 at 09:55 |
Svi komentari na temu: Kalorijska vrijednost obroka
odušeljev san internet sajtom fitness.com hr.definitvno najbolja firma u hrvatskoj pa i na balkanu sa dodacima sportske prehrane informacija i savjeta svaka cast na stranicima fitness.com.hr nalazim stvari i do 50 % jeftinije nego na drugim bodybilderskim sajtovima ili ducani sportske prehrane iako je bila dostava iz zg došla mi je 30 kuna a meni do mravinaca naselje blizu splita treba za gorivo bar 400 kuna do zagreba. |
|
anitaluna
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo cudo mi ne racuna kalorije
|
|
skorpy1981
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoji li kalkulator koji bi preracunao kalorije na masti proteine i ugljikohidrate jer bi bilo lakše sastaviti omjer namirnica za željeni cilj...ovako dobijemo samo koliko kalorija unesemo u organizam a za svaku pojedinu namirnicu bi trebali doznati koliko otpada na proteine ugljikohidrate i masti...hvala
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skini na mob myfitnesspal. Dodas hranu i kolicinu, pa ti racuna kalorije i makro/mikro nutrijente. Ima poveca baza hrane sto na nasem jeziku, sto na drugim jezicima, a uvijek i sam mozes dodati hranu koja automatski ulazi u bazu podataka.
|
|
holi
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
A nece da obracuna kalorije...zasto?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što vam tocno ne radi?
Ja sam sad pokušao i sve radi.
|
|
Nina-333
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne obracunavalja mi kalorije ??
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nina-333, koji internet preglednik koristite i gledate li preko racunala ili preko mobitela?
|
|
Aragon
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2018 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
BMI kalkulator ne razlikuje spol?!? Mislim da masti nemam a on mi kaže da sam gojazan:)
|
|
Bodulica
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni meni ne racuna kalorije
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |