D: Kreatin – kako koristiti da dobijemo najbolje rezultate ? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Remi007
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postovani,da li mi mozete objasniti sta se desi kada tjelo prestane da proizvodi kreatin?Pozdrav.
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako to mislis kad tijelo prestane proizvodit kreatin?
|
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreatin je supstanca koju prirodno proizvodi naše tijelo kao izvor energije za naše mišice , i ako se tijelo navikne na konstantan unos kreatina...kroz supliment.. nagadja se da ga prestaje proizvoditi... mislim jedino da ako ga uzimatipa 5 g po danu da bez problema možeš konstano ga uzimati bez pauze...ali opet...bolej je uzeti ju ....da kao što sam vec napisao tiel ose ne navikne na njega :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Remi007
Post Options
Thanks(0)
|
Idem u teretanu oko 9 mjeseci i nisam nista koristio.Sad sam sebi kupio kreatin monohidrat.Odradio sam 7 dana punjenje pio sam ga 4 puta dnevno.Sada ga samo pijem po 5g prije i posle treniga.Problem je u tome sto ja ne znam vremenski dugo koliko smijem daga pijem.Neko mi govorio kao da ga pijem mjesec dana pa prestanem a opet neko govori da ga pijem dok sve ne potrosim.Pakovanje je 500g,tj.100 doza.Posto nemam dosadasnjeg iskustva molio bih vas da mi malo pojasnite.
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
antonex
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
jeli dobro koristiti protein i kreatin skupa?
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, tako vecina i koristi suplemente. Kombinira jedne s drugima da dobe sto bolji rezultat :)
|
|
No pain No gain
|
|
antonex
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko vremenski ima razlike izmedju ili mozemo odma jedno za drugim konzumirati? Unaprijed Hvala !
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kad sam ga uzimao u fazi punjenja sam ga odmah poslje treninga bacio u shake sa proteinima i ziv sam. Tako da samo izvoli i bez straha u vezi ta dva suplementa samo glavno da u fazi punjenja ides max do 20g a u fazi odrzavanja do max 10g kreatina po danu. Sam pazi na doze, pii 3x vise vode nego inace i vidit ces jako brzo efekte kreatina i u snazi i u napuhanosti misica :)
|
|
No pain No gain
|
|
Remi007
Post Options
Thanks(0)
|
Kreatin vec konstanto pijem mjesec dana,ako ga jedno vece budem konzumirao alkohol da li moze doci do nekog nezeljenog dejstva?Tacnije kakve su posledice? :D
|
|
Rabitpwnage
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pijem kreatin vec nekoliko tjedana, ali bez faze punjenja i pretjeranog unosa, samo 5g na dan, pa me zanima je li moram raditi pauzu i ako da koliko pauze mi treba, usput imam 16 god., hvala.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne... i šta će ti kreatin sa 16 godina?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
maka12
Cita FAQ Joined: 12 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozeli savjet,ja kreatin koristim 2 puta dnevno po15 grama u fazi punjenja
A u drugoj fazi isto 2 putae dnevno po 5 g,pa me zanima moramli uzimat
Vise puta dnevno ali po manje grama.
|
|
FitKralj
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko kila imaš?, mislim da malo pretjeruješ sa količinom.
Inače koristio sam kreatin cca dva tjedna i predomislio se, pa ako netko hoće poklanjam skoro cijelu kutiju kreatina od MultiPowera. |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
2 puta dnevno po 15g? u faze pa u drugoj fazi 2 po 5g? po danu uzimaš 40g rkeatina = Dali imaš problema sa stolicom?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
maka12
Cita FAQ Joined: 12 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
U jednom danu uzmem 30 g kreatina
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |