D: Kreatin – kako koristiti da dobijemo najbolje rezultate ? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi mi odgovorio na pitanje no dobro... Dao sam ti savjet :) Nemoraš se trpati sa time toliko... Pogotovo zato što ako radiš faze punjenja..ali to se ne radi sa 15g u jednom obroku... onda bih nakon 2 mjeseca manje...trebao prestati uzimati...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
3-7g creatina dnevno zauvijek, kakvih 30grama? pa 20grama samo popišaš van....tj. popišaš novac.
uzmi 3-4grama prije i 3-4grama poslije treninga ako želiš veću dozu, sve iznad toga ide niz školjku. 3-4grama prije treninga smatram 12 sati prije ne 20minuta prije. tj. svakih 12sati, dozu. ili samo jednu dozu veću prije, ili samo jednu dozu veću poslije. to je to. bez previše filozofije. ostalo? hrana, hrana, hrana, hrana, hrana....eee da jesam li zaboravio reć, još hrane :)) Edited by White_Insane - 08 Kolovoz 2014 at 11:46 |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je ipak AAS ... nemoj tako grub biti
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakva grubost, to je tako kako ide, mislim isto kao da uzimaš 4g proteina po kilogramu dnevno, znači da će ti 40posto toga otić isto niz školjku....bacanje para i "silovanje" organizma bez potrebe x_X |
|
|
|
Iphon
Cita FAQ Joined: 03 Rujan 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me dali bi bilo dobro da mjesam kreatin sa bcaa ili sa glutaminom?
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
možeš
|
|
|
|
kreatin
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovako ja nikad nisam koristio kreatine pa bi savjet kako da ih pijem koliko prije treninga ili poslje ?
|
|
concika
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem kreatin 2 tjedna po 5 g. poslije treninga i ne osjetim nista sad da li ja mogu napraviti pauzu od jedan tjedan i poceti fazu punjenja ?
|
|
Djeva
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz...koliko vode dnevno treba minimalno piti na 5g kreatina ....hvala
|
|
Posto
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Casu vode
|
|
Posto
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Concika kako ceš osjetit prvo ideš na fazu punjenja
|
|
He-man
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad vidim ove "strucne" komentare -SERE MI SE. Jesi zavrsio DIF mozda ili imas diploma da mozes drugima savjete djelit? te fore iz teretane prodavaj ovima koji su pocetnici. Ako svi strucnjaci govore da je pozeljno imat fazu punjenja onda ne znam cemu ovo tvoje "iskusno" pametovanje? da, ti si mozda radio tako kako govoris I trebalo ti je 2 godine da dodjes do zeljenog razultata a ovo sto strucnjaci savjetuju sa skolama I diplomama to govore kako je NAJBRZE doci do rezultata. Hvala na dobrim zemljama ali nemoj savjete drugima djelit osim ako nemas strucnu diploma. P.S. kvartovska diploma nije mjerilo :) |
|
Die Hard!
|
|
krešo777
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molio bih savjet. U clanku piše kreatin uzimati sa sokom ili ugljikohidratom. Ja bih uzimao - pomiješao u vodi sa maltodekstrininom.
Zanima me kako dozirati maltodekstrin kroz cijeli dan? Kolko po obrocima sa kraatinom i kolko neposredno poslije treninga?
|
|
Psiho
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitanje ocekujem za dva tjedna teški fizicki rad ono od ujutro do mraka moram poduzeti sve da si pomognem molim savjete
|
|
Ber
Cita FAQ Joined: 09 Lipanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitanje dali je dozer koji dolazi u pakiranju od 5 g i ako idem na varijantu punjenja uzimam 6 tih doza dnevno 7 dana pa druga faza Itd ... dali se na to misli u gornjem tekstu. Jer ga ja uzimam prije treninga i poslje treninga
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |