D: Kucni trening: izgubite 5 kg masti u 5 tjedana! (video) |
Post Reply | Page <1234 19> |
Author | |
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Maslac možeš, kao ja, napraviti i sam doma. Pa onda znaš tocno što je u njemu.
Kupiš kikiriki u ljusci, ocistiš i ubaciš u neku dublju posudu i štapnim mikserom miksaš dok ne postigneš željenu teksturu/gustocu. Drugi nacin (kako ja radim) je da ubaciš kikiriki u obicni stari mlinac za kavu (na struju naravno ). Kratko ga ukljuciš, pokupiš kikiriki sa stjenke i vratiš ga na sredinu, ponoviš par puta i tada... Imaš homemade maslac od kikirikija u kojem je jedini sastojak kikiriki. |
|
Patience, persistence and perspiration make an unbeatable combination for success.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
opet imam pitanje :S znaci, ujutro idem u teretanu i jasno mi je sto trebam jesti prije : sporoprobavljive UH i proteine. Ono sto me zanima, ukoliko sam na definiciji koliki omjer P:UH treba biti u PMW-u? svuda sam nasla razlicito..Meni to nekako preslatko kad stavim 30g proteina i 40g dekstroze..
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti dekstroza, pojedi bananu i ok je to kad si na fat lossu. pozz
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, thnx :) sve su mi izmjerili pa se javim za 4 tj ;)
pozz
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
?? molim da mi netko objasni ovo sto sam procitala na forumu: "Nažalost, kokosovo ulje nije namirnica bez mane i opasnosti: ne treba ga koristiti za kuhanje i prženje, jer mu se struktura mijenja (raspada) na visokim temperaturama, pa gubi navedena svojstva" izvor:
https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Put-vitkosti.aspx
zar gore nije navedeno da na njemu treba prziti hranu ? :S confused
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm.. To sam jedino ovdje procitao, svagdje drugdje se preporuca za kuhanje i pecenje.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se pridržavaš ovog plana ishrane i vježbaš insanity, nadam se da rezultati takoder nece izostajati :)
Imam 162 cm i 51 kg, imam malo viška na trbuhu i zeru u bedrima, to je ono što mi treba jer nikako skinut te zadnje 2-3 kile masti!!!
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam problem taj sto imam salo oko bokova a ruke i ostali djelovi tijela nemaju misicne mase.Mogu li da krenem sa ovim programom?
|
|
Mjauk
Post Options
Thanks(0)
|
Pomagajteeeeeeee :)
|
|
SamoZdravo
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljiv nacin prehrane, izgleda obecavajuce!
|
|
LoveToTrain
Cita FAQ Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zdravo.
Imam pitanje.
Ako ne želim da smršam (jer mi pretilost nije problem) nego želim da skinema male naslage sala koje imam na stomaku, da li prethodno objašnjeni princip važi i za mene onda?
S tim što treniram vec duže vrijeme, svašta nešto(pri tome mislim na aerobik u varijantama), ali core nikako da se "poploca" :)
Ocekujem nestrpljivo odogovor!
Hvala
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
cim ti zelis skinut masnoce, znaci da ces past na vagi... jer da bi ostala na vagi ista, morala bi istovremeno dobivat misicnu masu, a to je gotovo nemoguce istovremeno... Vrijedi naravno, samo mozda ne moras skinut 1000 kcal dnevno, vec 3 dana bit u deficitu od 200-300 kcal, i onda 4. dan bit na 0 da ne dodje do usporavanja... Treba ti malo trening snage, sprintevi, intervalni trening... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Likk
Cita FAQ Joined: 06 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaam malo viska po bokovima i jacee nogee i deblje guzicee..savjet?
|
|
Mjauk
Post Options
Thanks(0)
|
Savjet onda da krenes sa ovim programom i pazis na prehranu :)
|
|
LoveToTrain
Post Options
Thanks(0)
|
Cao.
Ok.
Hvala.
A ove cifre xx/xx (25/30 i sl.) je rad/odmor?
|
|
LoveToTrain
Post Options
Thanks(0)
|
I 15 rundi - 5 krugova..?
|
|
Post Reply | Page <1234 19> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |