D: Kucni trening: izgubite 5 kg masti u 5 tjedana! (video) |
Post Reply | Page <12345 19> |
Author | |
dinek
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kada BMR mnozimo sa nivoom aktivnosti, da li se to odnosi na trenutne aktivnosti ili na aktivnosti koje cemo imati kada cemo raditi po ovom programu (5x tjedno)?
I kada oduzmemo 30% od TDEE, da li je OK ako je konacni iznos manji od BMR? (tako mi ispada ukoliko mnozim sa trenutnom aktivnosti) Thnx |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji su ti trenutni podaci; kg, visina, god i nivo aktivnosti?
|
|
dinek
Post Options
Thanks(0)
|
97 kg, 191 cm, 32 god, 1-3x tjedno aktivnosti
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
trebao bi jesti cc 2200kal dnevno. svaki 4. dan 2800kal. inace ako imaš bilo kakva fitness pitanja postavi mi ih na faceu svaki utorak u 20h kad odgovaram na fitness pitanja, jer ovako ne vidim svaki put. do mog profila možeš doci stiskom na facebook ikonicu na mojoj web stranici fitnessangels.net . pozz
|
|
dinek
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno, hvala ti puno na odgovoru :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možete i ovdje postavljati pitanja, pa da i ostali mogu vidjeti odgovore vezano uz ovaj clanak. :) Da ne bi imali odgovore za clanak na 3 weba..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
extremefit
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali tu ne vidim svaki put jer se izmjenjuju postovi i komentari na naslovnoj. Na mojoj stranici samo ja odgovaram i pitanja su namijenjena samo meni pa je zato sve preglednije i normalno mogu odgovorit na svako pitanje.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
klikneš gore na "aktivne teme" pa ce ti se pokazati sve teme u kojima je bilo postova dok si ti bio offline
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo samo da se pohvalim i zahvalim extremefitu-- u 6 tj 5 kg, misicne mase izgubila 0,3kg - slijedila ovaj program i ovu prehranu (osim sto je sam se hranila u zoni)
odlican program, sve pohvale :)
Zanima me sto dalje. Naime, trening snage nije problem jer radim s osobnim trenerom 2 put tjedno + kod kuce ovaj trening snage..jedino me brine kondicijski- vec mi se tijelo polako naviknulo na ovakak rad/pauza pa me zanima sto sad raditi? povecati rad i smanjiti pauzu? Ovaj tj sam trcala u kondicijske dane po 8km ali mi je ipak komotnije kod kuce pa ako moze savjet..
Hvala
pozz svima
|
|
extremefit
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes raditi teze varijante vjezbi ili smanjiti rad, povecati pauze, dodati runde... Uvijek moze teze. I pitanje je naravno kojim intenzitetom radis vjezbe. Ako dajes 100% 30/30, 8-10 rundi marinaca(burpees) ce ti bit sasvim dovoljno.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da dajem 100 % jer svaki put kad zavrsim s radom mislim da cu se ispovracati, ali se to za cudo nikada ne dogodi :D ok, znaci povecavam runde, tako cu..sto se tice trcanja to isto moze intervalno, jel tako? ako bi bio ljubazan da mi kazes omjere za to ili me uputis na clanak gdje mogu sama procitati. Hvala i jos jednom zahvaljujem. Pozdrav
|
|
extremefit
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti trcanje, pogotov ne 8km. Ako vec trcis onda max 400m par rundi sa pauzom istom koliko ti treba za trcanje. Na mom webu imas sve moje blogove pa malo procitaj da sad se ne ponavljam. Pozz
|
|
KVFinn
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidim da si dodao pojašnjenje kod rundi za kondicijske vježbe - i mene je to zbunjivalo, baš sam te htio pitat za to. :)
a kod vježbi tipa A1/A2 - B1/B2, šta tamo znaci runda? pretpostavljam da je jedna runda A1 vježba + odmor + A2 vježba + odmor, ne?
|
|
Skinite suviąan kilogram - rijeąite se mozga!
|
|
extremefit
Post Options
Thanks(0)
|
Da.
|
|
zoki85
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve bi ja ovo htjela,ali sam ocito preslab karakter,kad svaki put odustanem jednako lako kao što sam u to i krenula...a eksplodirala bi kad mi se muž okrene za nekom na plaži koja ima istesane trbušnjake,o kakvima ja mogu samo sanjat...skidam kapu svima vama koji ovo zaista živite...samo naprijed..
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad neko ovako nesto napise ja se bas rastuzim.
|
|
Post Reply | Page <12345 19> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |