D: Mit ili istina: kardio aktivnost prije dorucka |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja se pak slažem s Ash, cak ubacujem dvije banane ali tokom laganog cardia od dva sata (ovo ce provjereno terminirati i najtvrdokornije salo daleko brže od hiit-anja) dok banane smažeš za vrijeme treninga
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako je danas i Dr Kulier pisao o inzulinskoj osjetljivosti u clanku o ugljikohidratima, izgleda da treba naglasiti još jednom detalj iz ovog clanka "Postoji i jedan indirektan pozitivan efekt ovakvog sistema. Da bi se ostvario balans smanjenom lucenju inzulina, kompenzatorno se povecava inzulinska osjetljivost, " Vjerojatno mnogi pretili posjetitelji nisu svjesni važnosti toga, a cut ce to od svog(pametnijeg) lijecnika u buducnosti, kad vec možda bude kasno.
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Banana? Ma ne dvije, i tri ili više... Idealna hrana kad želiš postici kalorijski deficit za brzo gubljenje masnog tkiva, kao što je i extremfit napisao, samo 100 kcal po prosjecnoj :))) Nadam se da me nevini citaoci-vježbaci nece ozbiljno shvatiti :)) Mada ju je bolje u tom slucaju jesti sa korom, jer vlakna smanjuju glikemijski index
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da LI kardio nece brže istopiti masti od HIT-a Bla
|
|
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
O itekako hoce, stvar je jednostavne matematike. 1:1 bez sumnje ide u prilog HIIT-u ali na duže staze realno ostvarive u praksi pobjedjuje LI, koji ce na tjednoj razini ukupno spaliti više mašcobe (a bome i svega ostaloga ak se nastavi drviti samo po cardiu ).
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa HIIT-om se troši više kalorija 48 h nakon samog treninga , sa LI kardiom samo tijekom treninga i nezz tocno koliko sati poslje
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
napisati cu jedan kratki blog sad da završimo ovu preglupu pricu. nadam se da nakon što ga procitate, više se necete zamarati s nepotrebnim glupostima.
|
|
Bla!
Post Options
Thanks(0)
|
Cekam blog s druge strane cemu forum ako ne izmedju ostalog i za pretakanje šupljeg u prazno milion puta prožvakanih temaZvonimire, slažem se s navodima, ali sveukupno LI ipak može spaliti više, i ponovo iz razloga što se može dulje prakticirati.
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dvije banane i natrag u krevet.
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se slazem s Igorom
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Hereza
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nemrem u jutro niš, a pogotovu ne na totalno prazni želudac.
|
|
kozumplikivan
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2012 Location: Gradec Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu li se jesti zobene zitarice sa mlijkom poslije kardia na taste
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti paše papaj...ubaci si koju vockicu ako možeš :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |