D: Najcešce bolesti štitnjace - koji su uzroci i kako se boriti s njim |
Post Reply |
Author | ||
PhillipMatch
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Svibanj 2013 at 14:11 |
|
Svi komentari na temu: Najcešce bolesti štitnjace - koji su uzroci i kako se boriti s njima?
Pozdrav, kako u slucaju hipotireoze koristiti whey i kreatin,te dextrozu? dali uopce koristiti to zbog povecavanja tjelesne tezine kojeg uzrokuje hipotireoza?? |
||
yanila
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nezz moj nijedan savjet nebi bio koristan jel tek prvi, put idem uopce na pregled stitnjace i sama se bojim jel nezz kako ce sve to proc
|
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[email protected] sa štitnjačom se riješava cinkom.....osobno imam(o) probleme sa štitnjačom i sinusima a da tog nisam bija ni svjestan a jbg dosta toga je bila zaslužna genetika jer mi je i mater ima(la) problem sa štitnom bar 30godina.....simptomi su mi bili kronično suho grlo,knedla u grlu,buđenje priko noći i znojenje jer imaš osjećaj da ćeš se ugušiti,uzlupano srce................dosta i zdrava prehrana bogata vlaknima zna izriitirat štitnjaču jer ta ista vlakna upijaju vodu iz organizma i zna ti itekako osušit grlo i tu se mora piti brdo vode.......evo mater mi je bila na zadnjem pregledu štitne i više nema neke štitne žlijezde koje su bile vidljive okom na vratu jer joj je cink doveja u normalu.....uzet dnevno 10mg cinka(osobno uzimam 30mg+kroz prehranu) i svi problemi sa hormonima će biti riješeni jer ne zovu ga bezveze "kralj" svih hormona
Edited by dena75 - 26 Studeni 2015 at 08:42 |
||
iznajmljujem sobnu biciklu
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako pričamo o cinku nije možda kralj svih minerala ? ;) |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...hormona prijatelju...iznerede se nakon 35 svima..od tiroidne,leptina,inzulina,melatonina,aldosterona,kortizola,testosterona,serotonina,endorfina a estrogena pogotovo itd ... jer tako biologija želi a uz to i sinteza proteina.....ne budeš li se drža suplemenata nakon 35-te i ima nekoga stručnoga kraj sebe...to šta imaš na toj svojoj slikici će ti sve lagano izdušiti lagano ćeš se zaprasit...viruj mi da je ogromna razlika između 20g i 40g.....i na kraju krajeva poznato je da velike doze cinka drže testosteron visoko....odličan je kod aromatizacije(pretvaranje testosterona u estrogen)koja se odvija u donjem dijelu trbuha...a sad kako ti kažeš kralj minerala....kad uzmeš kalcij i cink zajedno bome će ga kalcij izdominirat....
Edited by dena75 - 26 Studeni 2015 at 13:04 |
||
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na dodatno proširenoj izjavi. Al moj ton je bio šaljiv.
Šta ti misliš ovkao koliko ja imam godina? Čuvam se ja i pratim, dobrano znam što sam mogao i kako sam mogao sa 20 i kako mogu sada. Bez suplementacije kad pređeš taj prag je malo teže al ne i nemoguće. Vidit ćemo što nam život piše i što nas sve čeka. :) cink je mineral sam po sebi, al je za hormone kralj :) |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
...bar 37-38.....ma moguće je bez suplementacije jer sve to ima u hrani samo nekad je fatura spremati i kuvati.....a to šta pričaš da je tvoj ton šaljiv... virujen jer san i ja tebi u nekin dijelovima pisa šaljivo....a ne bi izgleda kako izgledaš na tom avataru da ti je kortizol aktivan....ne daj mu da se probudi...
|
||
|
||
dako
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kazes da zbog problema sa zlezdom treba uzimati cinka?Dali sam te dobro razuemo
|
||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|
....dobro si pročita....cink,sol ako je izbjegaješ vratit je u prehranu i voda...
|
||
|
||
salcin
Cita FAQ Joined: 06 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molim te kako nabaviti taj cink,ja imam polinodoznu strumu vec 20 godina,kad god odem na kontrolu kažu mi da su hormoni u granicama normale(eutiroidan)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |