D: Najcešce ozljede koljena - koji su uzroci i kako se boriti s njima? |
Post Reply |
Author | |
jeky
Cita FAQ Joined: 19 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2012 at 21:40 |
Svi komentari na temu: Najcešce ozljede koljena - koji su uzroci i kako se boriti s njima?
Mnogo toga mi je vec jako poznato,no mene zanima jedna stvar ako mi mozete reci. Ja imam 18 godina i isla sam na pregled koljena i rekli su mi da mi je izderana cašica i ispucana hrskavica.Pila sam tablete no nista mi nije pomoglo.Bol jaku jos osjecam,pa me zanima ima li tu ikakve pomoci.Hvala vam unaprijed. |
|
ROUZZ
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molim vas,možete li mi pomoci..Imam 53 godine..puno sjedim,koljeno me inace boljelo najviše pri hodanju niz stepenice.Ima 20 dana nepripremljena sam trcala niz brdo,ali velikom brzinom,i eto,boli,hodam ali uz šepanje..mogu nodu dizat gore dole ne boli,ali kad se oslanjam najviše me boli iza u pregibu i s vanjske strane desno..Mislite li da se radi o težoj ozljedi,moram li na slikanje,kakvu bi terapiju vi meni preporucili,
Hvala,poz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |