D: Osijek uskoro dobiva moderno ureden fitness centar! |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2012 at 10:31 |
Omg kod mene u Sisku se sve zatvara samo , a teretana 150 kuna i nije niti približno opremljena kao ova ! Im mirin !
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
jos sitno brojim :)
|
|
cookies are for pussies
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
avangarde, javi dojmove kad posjetiš :)
|
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
budem, hocemo se vidat tamo :)?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta ste obje iz os?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
:D ja jesam :)
|
|
cookies are for pussies
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme...bome nas ima
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
studirala sam u osijeku :) a ni sad nisam daleko ;) slavonski brod
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
a daj lažeš i ja sam iz SB, ali sam se zbog faxa preselila u OS..i tu ostajem hehe
|
|
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, kakve migracije . ja sam inace iz jednog seoceta kod djakova. mislila sam da cu ostati u os nakon faxa. al se na kraju sve preokrenulo pa su me ljubav i posao doveli u tvoj rodni grad
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam iz SB, a radim u OS :) ahhahaha
|
|
cookies are for pussies
|
|
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, naša mala hrvatska
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
6 dana..
|
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.osijek-online.com/Moj-Osijek/031-Zapazanja/FOTO-VIDEO-Otvoren-City-Fitness-najmoderniji-fitness-centar-u-regiji.html
|
|
cookies are for pussies
|
|
tinyint
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvonimire, imaš i u Sisku krasno opremljenu teretanu!!
(na Zelenjaku) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |