D: Podijeli s nama svoju transformaciju i motiviraj druge! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne želim sudjelovati u natjecanju ... :) Volio bih da sve koje znam odu.... svatko ima drugačiju priču od nas, možda netko bolje izgleda od nekoga...ali ne znaći da taj ne daje duplo više napora zato.... Volio bih da kroz tu transformaciju..ili natjecanje kako god, ljudi daju maksimum...da ih motivira,ali ne samo da je motivacija 1500 kuna ,nego da im razlog bude ono unutri....da se trude biti jači svakog dana, koliko god puta pali na koljena :) ... Hvala ti skarpy na komplimentu..ali vjerujem da tu ima puno više drugih koji bi trebali to uzeti...tko zaslužuje...a možda i po našem ocjenjivanju, nije za neku peticu...ali je dao puno više suza i znoja da ima ono što je trenutno..a i dalje ustraje biti bolji..
Puno sam priča ovdje vidio..ljudi upoznao..kojima mogu samo skinuti kapu i reći često sam sebi da sam cmizdravac...a ne netko tko je spreman za bilo što..pogotovo za natjecanje...svatko ima drugačiju perspektivu za pobjednika...meni osobno ne treba slika niti poza :) Tako da ... zbilja želim vam svu sreću!!! A jedino što bi mi bilo drago da mi držite fige da nađem posao...i da budete uvijek tu uz mene i pratite me i dižete kao uvijek :D Sada se borim za svoej natjecanje sa samim sobom hehe :)) Pozdrav!! Veliki Držim vam fige svima!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijatelju ne idemo za Olimpiju :) stavi.. svaki rezultat je veliko postignuće.. Bolji si na početku... sa vremenom ćeš još više ... samo ustraj :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
AleksandarKost
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto rekao ortak najbolji trening je odradjen trening ;)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
genijalna stvar, al kako ja svoju transformaciju završavam se (nadam se) za 40-50dana, onda neću se prijavljivati sada kad sam na pola puta a ova krajnja faza je najteža i najefektnija za taj najveći transformacijski wow efekt.
U svakom slučaju prijavite se i podijelite priču, to je ono što je u svemu onom najbitnije. Ja budem svoju priču napisao i podijelio kada završim ovaj zadnji korak. Sretno svima :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Završilo je natjecanje, zaprimili smo više od 100 prijava i bilo je iznimno teško odrediti najboljeg kandidata.
Pogledajte pobjednicu na linku: |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |