D: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina ž |
Post Reply |
Author | |
isavoraster
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2015 at 09:35 |
Svi komentari na temu: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina života i vježbajte u uredu! (video)
Puno ljudi ima uredski posao zato je tema puni pogodak! Imo sam priliku isprobat stajaci stol i mislim da je odlicno rješenje za problem pretjeranog sjedenja u uredu. Problem je jedino što je poprilicno skup pa ga zato rijetko koja firma želi priuštiti svojim zaposlenicima. Ali tko god si ga želi nabaviti u privatnom aranžmanu za doma, toplo preporucam. Ja ga jos nemam ali zato imam stajaci stol u kuhinji dok jedem, a buduci da puno jedem isplati se :) |
|
esoxlucius
Cita FAQ Joined: 20 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa tobom isavorastere, ja recimo doruckujem stojecki, a imam kolegu na poslu koji si je sam napravio dodatak na stolu da moze raditi za racunalom stojecki.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |