D: Povezanost mišica od glave do pete |
Post Reply |
Author | |
bašo
Cita FAQ Joined: 03 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Veljaca 2012 at 17:51 |
poštovani,
student sam kineziološkog fakulteta i ova tema mi je interesantna i želio bih saznati više o tim miofascijalnim meridijanima i tocno od kud-do kud ide koji meridijan i sve..mišici koji su povezani i sve vezano za to..
pa ako možete preporuciti neku literaturu na tu temu bio bih vam zahvalan.
lijep pozdrav,
Luka Bašic
|
|
Sibila
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja 19..12. '16 pokliznula se i psla i nešti mi je kvrcnulo na lijevoj szrani prne kodti..Išla sam lijecniku?on je rejsi da to nije ništa ,da sam možda malo mišic nategla nije dao ni da slikam?mada sam ja slika ksla ?nema preloms srce i plucs bo ?a mene i dalje bolu.Sad pogotovi kad sam prehladena i ne mogu da kaßljem od bolovs?raskida me.Ne znam tko da mi pomogne?nikskve tablete za bolove ni kreme ni gelovi zs bolove,obloge ..ništa.Ne mogu dugo stajati ?a pogotovo izdržati radni dsn od 12 sarti.Preporucitr mi nekog pivstno ,-uzv ili dlicno!HBALA!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |