New Posts New Posts RSS Feed - D: Prehrana po krvnim grupama
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Prehrana po krvnim grupama

Post Reply Post Reply
Author
quadricepsfemoris View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote quadricepsfemoris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Prehrana po krvnim grupama
    Posted: 11 Veljaca 2014 at 14:54
Svi komentari na temu: Prehrana po krvnim grupama

Zasto je plan prehrane samo za one na dijetama?
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Veljaca 2014 at 23:36
Koja god bija grupa (a znan samo da 0 i ab nusan) mora bi dosta izbjegavat šta volin Zato se i necu opterecivat
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Veljaca 2014 at 02:51
da utjece ili ne, pojma nemam. Ali kako teorija krece iz adaptacija i razvoja humanoida, kroz godine je došlo i do velikih miješanja naroda pa se sastav gena ne može odrediti prema krvnoj grupi. A gdje je životna dob, koja isto odreduje nacin prehrane, pa koji smo metabolicki tipovi, ne vjerujem i da dvije osobe npr iste B krvne grupe imaju isto lucenje želucanih sokova, lucenja iz jetre i gušterace, prije svega mislim na amilaze, lipaze i proteaze, a ako se dobro sjecam i inzulin može kod raznih ljudi biti u odnosu 1:20. I da ima u 1% slucajeva istine u ovome, opet bih rekao da je još jedna dijeta ciji je cilj prodaja...Da je prehrana prema analizi rezultata genetskog koda još bih i probao, aki ako i prehranom i vježbanjem možemo mijenjati našu genetiku, tj epigenetitika i nutrigenomika su bitne, više vjrujem tome. Autorica je lijepo prokazala metode, moj zakljucak ce bit da cu jesti dokle god moja B grupa bude kolala u meni... :) Znaci B sam grupa, od kukuruza ovcetine i kozjeg mlijeka mi je muka, sojino mlijeko ne volim, sa glutenom nemam problema, a od namirnica koje su oznacene da mogu biti otrov, jedem velike kolicine. Pa hvala Katarini na prikazu, bar da ne gubim vrijeme na ovo. :)
Back to Top
Siren View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Siren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Veljaca 2014 at 16:58
Za pocetak kritike, nijedna referenca u ovom clanku? nadasve zanimljivo. zatim: http://news.utoronto.ca/popular-diet-theory-debunked Još jedna dijeta kao paleo i lchf, bez ikakvih znanstvenih potvrda, šarlatanska naklapanja za mase koje tako lako nasjedaju. i sve to tako lijepo upakiraju i lovce i skupljace :D
Back to Top
White_Insane View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote White_Insane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2014 at 18:31
Ja sam krvna grupa A, da ja jedem kako tu piše ja bi za mjesec-dva imao 50kg....
Life is a journey full of adventures !!
Back to Top
mettasttaza View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2014 at 18:48
Originally posted by iver iver wrote:

da utjece ili ne, pojma nemam. Ali kako teorija krece iz adaptacija i razvoja humanoida, kroz godine je došlo i do velikih miješanja naroda pa se sastav gena ne može odrediti prema krvnoj grupi. A gdje je životna dob, koja isto odreduje nacin prehrane, pa koji smo metabolicki tipovi, ne vjerujem i da dvije osobe npr iste B krvne grupe imaju isto lucenje želucanih sokova, lucenja iz jetre i gušterace, prije svega mislim na amilaze, lipaze i proteaze, a ako se dobro sjecam i inzulin može kod raznih ljudi biti u odnosu 1:20. I da ima u 1% slucajeva istine u ovome, opet bih rekao da je još jedna dijeta ciji je cilj prodaja...Da je prehrana prema analizi rezultata genetskog koda još bih i probao, aki ako i prehranom i vježbanjem možemo mijenjati našu genetiku, tj epigenetitika i nutrigenomika su bitne, više vjrujem tome. Autorica je lijepo prokazala metode, moj zakljucak ce bit da cu jesti dokle god moja B grupa bude kolala u meni... :) Znaci B sam grupa, od kukuruza ovcetine i kozjeg mlijeka mi je muka, sojino mlijeko ne volim, sa glutenom nemam problema, a od namirnica koje su oznacene da mogu biti otrov, jedem velike kolicine. Pa hvala Katarini na prikazu, bar da ne gubim vrijeme na ovo. :)

Clap
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem
Rodjen si s idealima i snovima
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj
Imaš krila
Nauci ih rabiti i ..LETI!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic