D: Proglašeni najbolji suplementi za 2013. godinu! |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2013 at 17:23 |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci da CLA nešto vrijedi? Ili su ljudi to bezveze ocjenjivali, pošto nikad nisam cuo da CLA dobro koristiti, pogotovo ne od poznatijih forumaša ujedno i super sportaša.
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakav CLA... vecina ljudi ovdje na sajtu ne zna šta prica ukljucujuci i mnoge koji pišu clanke.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeulz, na koje autore to misliš i koje clanove portala? Ne možeš generalizirati, nego konkretno napiši ako iznosiš vec takve optužbe.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nebi nikad kupija CLA, a vidi se da je optimum najpopularniji vrend iako bi ja izabra MVO
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
MVP*
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Optimum je najpopularniji brend iz razloga što iznimno dobro kotira na stranim fitness i bodybuidling site-ovima + nude po vecini najbolju kvalitetu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve stoji, meni je najbitnije šta niza cjena a da he ok kvaliteta, proba san ja i optimum jednom, samo skupo to
|
|
sharkman
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
- po meni je taj CLA bacanje novaca,ja sam koristija od TwinLaba - i nije mi se nešta pokaza
- Optimum Nutrition je najpopularniji jer je jednostavno najbolji - uz takvu cjenu se najbolje prodaje,to je jednostavni pokazatelj kvalitete.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
To šta se najbolje prodaje nemora znacit da je najbolji, ima još proizvoda koji su u tom rangu pa su jeftiniji
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što mislite o Scitec-u i njihovim proizvodima ?
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ko to još koristi scitec oslin obih koje oni sponzoriraju
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako vise ne pijem whey (prebacio sam se na konoplju), mogu reci da je ON zaista najbolji, iako bi ja jos odmah uz njega na prvo mjesto stavio Twinlab, a pio sam ih poprilicno dosta, (uz ova dva navedena American Muscle, BioTech, Scitec, Dymatize, Gaspari, Weider, MyProtein, Universal...)..jedini koji su se meni osobno jos svijedli su BioTech..
sto se tice Sciteca, znam da mi se jedino svidalo to sto imaju whey u vreciama (doze po 30g) i bilo je valjda 15 razlicitih okusa , CLA nikad nisam koristio, al da podjeli s vama nesto sto sam nedavno gledao na emisiji od Dr. OZ, gdje govori o fat busterima ovisno o tipu tijela (pritom misli na 3 tipa: oni koji imaju masni donji dio tijela-guzica, noge, zatim oni koji imaju masniji dio trbuha, struka, i osobe koje su masne i dolje i gore) i za svaki tip tijela preporuca neki od stvari koji pomazu u mrsaljenju (naravno najprije govori o tome kakavu prehranu bi trebali imati odredena skupina).i uglvanom govori da CLA pomaze |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |