D: Program treninga za mišicnu definiciju |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx
Edited by Mr G. - 03 Rujan 2012 at 09:30 |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kratko i jasno ;)
|
|
alenmiami
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve je to bezveze...street workout najjaca stvar....
|
|
kamikaza
Cita FAQ Joined: 05 Travanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poceo sam sa ovim programom i jako sam zadovoljan jer mi vježbanje nije dosadno,ali nisam iskusni vježbac.Imam 100kg i visok sam 185cm i sportski sam graden,ali imam dosta masnog tkiva na stomaku,grudima.osjecam se utegnuto ,ramena, ruke,noge.ne koristim dodatke prehrani,hranim se normalno.Da li trebam uzimati whey proteine i koji bi mi program bio najbolji jer ipak želim da imam definiciju.
Hvala
|
|
Rovela
Cita FAQ Joined: 03 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
dal mi moze neko rasporedit(podijelit) ovaj program ako bi radio 5 puta tjedno? znaci svaku skupinu misica,dva puta...jer mi je malo jedanput tj,ne osjecam umor
|
|
Zvoonee
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ne osjecas umor onda ocito krivo radis. Malo se informiraj o vjezbama i izvodenju prije nego pocnes trenirati, ili jos gore pitati za ovakve glupe programe
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto bih morao osjećati umor?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako počneš osjećati umor pred trening ili tokom dana a nije..to je loše...drži se programa..zato i jesu stvoreni da se mišići stignu odmoriti... Ne rastu kada se umore, nego kada odmaraju
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
predator-os
Cita FAQ Joined: 01 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Program je odlican evo ja sam sada na 6-om tjednu i imam vidljive rezultate.kada sam poceo sa programom imao sam 102kg sada imam 95kg. s tim da se i nisam bas pridrzavao zdrave prehrane,jedino cega se drzim je to da ne jedem iza 21h i naravno redovnog treninga i navedenog programa.Uglavnom zelim reci da je program kvalitetan,samo ga se treba pridrzavati i naravno ne odustajati.ako mozete vjezbajte sa nekim da vas moze poticati na trening, jer sigurno vam se cesto dogadja da se ne mozete natjerati na trening.budite ustrajni i isplatit ce vam se jer je program kvalitetno slozen i osmisljen.
|
|
predator-os
Cita FAQ Joined: 01 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
i molio bi autora programa da objavi nadopunu nakon sestog tjedna jer ne bi zelio mjenjati program.ako nije problem moze i na [email protected] Hvala
|
|
Vaske
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Programi su odlicni....Dopuna, ako nje [email protected]
Hvala.
Pozdrav.
|
|
salevk007
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dopuna, ako nije problem... [email protected]
|
|
maja8585
Cita FAQ Joined: 26 Lipanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dopuna nakon 6 tj.
[email protected]
|
|
Zendra1
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj program je super radio sam ga prije godisnjega . Samo treba nadopunu :)
|
|
bokinho21
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
program za sad super, trenutno sam u 5. tjednu.. izgubio sam koju kilu (manje bitno), ali najvise promjene vidim izvana, a i osjecam se bolje iako me pere viroza haha.. uglavnom, jel moze dopuna na [email protected] ?? prije nego zaboravim.. hvala i pozdrav! ;)
|
|
djope92
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Program je odlican,moze li samo nadogradnja programa na [email protected]
Hvala unapred :)
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |