D: Program treninga za mišicnu definiciju |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
Toxerr ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze nadogradnja programa na [email protected] Hvala naprijed
Prezadovoljan :D :)
|
|
![]() |
|
Manga420 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Moze nadopuna na [email protected]
|
|
![]() |
|
Roman10 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
Program je odlican. Upravo odraden i posljednji trening. Molim nadopuna na [email protected]. Zahvaljujem. :)
Edited by Roman10 - 12 Ožujak 2017 at 18:47 |
|
![]() |
|
nnn ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
Pozdrav sve pohvale za program, molio bih za dopunu....
[email protected]
|
|
![]() |
|
cveki ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
može li dopuna programa za narednih 6 [email protected] Hvala
|
|
![]() |
|
djope92 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
da li je dobio neko dopunu?
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Ne šaljemo dopunu programa, stoga ju nitko niti nije dobio.
|
|
![]() |
|
Jole26 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Svibanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Moze nadopun na [email protected]
|
|
![]() |
|
doc3ina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Svibanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Program je ok nije dosadan i ako si dosljedan rezulatati su vidljivi .
Za sve vas koji trazite nadopune programa, nadopuna ne postoji , imate ovdje program mase i definicije odmor i ponovo braco, sta bi vi jos broj od kozmeticarke za zavrsni touch ;)
|
|
![]() |
|
Caccko ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Srpanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Pozdrav. Ja bih hteo da pitam samo da li su za ova ponavljanja predvidjene male tezine ili ne? :)
|
|
![]() |
|
Natalija78 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Meni je clanak odlican i od ponedeljka pocinjem sa tim programom.?Ali i mene zanima kolike su tezine predvidjene za vjezbanje?Hvala.??
|
|
![]() |
|
matijanic ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Studeni 2017 Status: Offline Points: 0 |
Pozdrav, moze nadopuna treninga na mail [email protected]
Hvala
|
|
![]() |
|
kasap ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 31 Ožujak 2018 Status: Offline Points: 0 |
pozdrav interesuje me kolika tezina treba da bude za definiciju
|
|
![]() |
|
Maryann ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Pozdrav .. vec sam u drugom ciklusu za mišicnu definiciju. Rezultati su dobri. Što se tice težine krenete od neke sredine ni najlakše ni najteže..Ako niste nikad radili znaci utezi 1kg- 1.5 kg.. i postupno povcavate , svaki drugi tjedan
Pozzz
|
|
![]() |
|
Maryann ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
A vi koji ste zavrašili krenite 2 serije više uz vece težine... pozzz
|
|
![]() |
|
Sabyy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2018 Status: Offline Points: 0 |
Plan je odlican...Ali sa ishranom ne znam kako uz ovaj trening ??
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |